Szerintetek nem ízléstelen a nővéremtől, hogy szülés közben állandóan tájékoztatta anyuékat, hogy éppen mit csinálnak vele meg hogy aktuálisan hány centire tágult ki?
Full panorámás fotókkal is tájékoztatta a családot?
Igen, kórház után képekkel szemléltetve is meghallgathattam mégegyszer a sztorit.
Miért baj az, hogyha tájékoztatta a szüleit? Ez egy természetes dolog, ami jobb esetben a szülőkre is tartozik. Inkább az az ízléstelen, hogy kiírod ezt egy ilyen oldalra.
Ez egy anonim oldal, senki sem tudja, hogy a valóságban ki a nővérem, senkit nem sértek meg vele, csak a véleményekre voltam kíváncsi.
Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
Ennél csak az a jobb amikor a szülők leendő nagyik telefonálgatnak, és kérdeznek, 5percenként, hogy van e gyerek, milyenek a fájások, hogy áll a méhszáj stb...
Mikor az anyukának a töke is tele van...
Mondjuk ha ezt el akarta kerülni lehet jól csinálta, ha meg feltűnési viszketegség, hát...
Mert is? Az első szülésemnél a szülésznő úgy lebaszott, mert a drága anyósom hívogatta a kh-t megvan e az unokája 5percenként, 15perccel azután kezdte ezt, hogy beértem a khba:D És minden infót tudni akart...
Hurcolhattam a telefonom, és beszámolhattam mindéről a drága mamának... jó program 18órán át
Én is felhívtam anyámat, mikor elfolyt a magzatvíz, mivel ctg-re mentünk csak, de haza már nem mehettem.
Mikor az orvos mondta, hogy 2 ujjnyira tágultam és hajnalra meglesz a baba, akkor is felhívtam.
UH képeket is látták a családtagok a terhességem alatt...
Szülés közben készült kb 10 kép, sehova nem raktam ki. Az első kép, amit kiraktunk pl iwiw-re, az volt, mikor az inkubátorban feküdt a babám, és én fotóztam le. A szülőszobások nem kerültek napvilágra.
De szerintem is van itt egy adag féltékenység.
Nekem az öcsémmel qrva sz@r a kapcsolatom, ennek ellenére valahogy nem háborgott rajta, hogy anyámmal hányszor és miről beszéltem vajúdás közben telefonon...
Ha ezt nem érzéstelenítés mellett tette, akkor az kemény.
Ha szülnék, k*rvára a legkisebb gondom az volna, hogy anyáméknak regéljek a tágulásról; már bocs. Oké, hogy izgalmas dolog, de azért van határa a dolgoknak.
De nagyon ízléstelen,főleg hogy téged is akit nem érdekel,sajnos én is hallgatom a szülős szrorikat ás egyátalán nem érdekel!!!
hÁny évesek vagytok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!