Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem ízléstelen a...

Szerintetek nem ízléstelen a nővéremtől, hogy szülés közben állandóan tájékoztatta anyuékat, hogy éppen mit csinálnak vele meg hogy aktuálisan hány centire tágult ki?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 11:47
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Full panorámás fotókkal is tájékoztatta a családot?

Igen, kórház után képekkel szemléltetve is meghallgathattam mégegyszer a sztorit.

2012. jún. 7. 15:36
 32/40 A kérdező kommentje:

Miért baj az, hogyha tájékoztatta a szüleit? Ez egy természetes dolog, ami jobb esetben a szülőkre is tartozik. Inkább az az ízléstelen, hogy kiírod ezt egy ilyen oldalra.

Ez egy anonim oldal, senki sem tudja, hogy a valóságban ki a nővérem, senkit nem sértek meg vele, csak a véleményekre voltam kíváncsi.

Köszi mindenkinek, aki válaszolt!

2012. jún. 7. 15:42
 33/40 anonim ***** válasza:
67%
Nem az a baj, h tájékoztatta a nővér a rokonokat, családot, h jön a baba. Hanem az a baj, h ízléstelenül tette. Nem gondolt bele, h ez nem mindenkit érdekel, nem mindenki kíváncsi a részletekre. Ez olyan, mintha valaki meztelenül mászkálna az utcán,a bankban, étteremben, munkahelyen, mert ő csak tájékoztatni szeretné az embereket arról, h jó egészségnek, testi épségnek örvend. Hát mi kivetnivaló van ebben?:)) Én szeretnék nagyon normális terhes nő és anyuka lenni.
2012. jún. 7. 16:59
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

Ennél csak az a jobb amikor a szülők leendő nagyik telefonálgatnak, és kérdeznek, 5percenként, hogy van e gyerek, milyenek a fájások, hogy áll a méhszáj stb...

Mikor az anyukának a töke is tele van...

Mondjuk ha ezt el akarta kerülni lehet jól csinálta, ha meg feltűnési viszketegség, hát...

2012. jún. 7. 18:11
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Lanfear :) Idő kereke gyanús :D
2012. jún. 7. 18:12
 36/40 anonim ***** válasza:
29%

Mert is? Az első szülésemnél a szülésznő úgy lebaszott, mert a drága anyósom hívogatta a kh-t megvan e az unokája 5percenként, 15perccel azután kezdte ezt, hogy beértem a khba:D És minden infót tudni akart...

Hurcolhattam a telefonom, és beszámolhattam mindéről a drága mamának... jó program 18órán át

2012. jún. 7. 18:31
 37/40 anonim ***** válasza:
40%
Nálunk a testvérem is bent lesz velem a szülésnél.Egészségügyben dolgozik és szeret engem,nekem nagyon sokat jelent,hogy velem lesz.A szüleim szintén bejönnek a kórházba,a folyosón fognak várni szülés alatt,addig pedig ott lehetnek mellettem.Nem én kértem őket,maguktól mondták és senkinek eszébe sem jutott,hogy ez feltünési viszketegség,mi úgy hívjuk összetartás.Amikor a testvérem szült én is ott voltam,igaz nem mehettem be a szülésre,de az utolsó percig együtt voltunk,fontos,hogy tartsuk a másikban a lelket.A testvéred semmi ízléstelent nem tett.Mivel nem volt mellette senki a családjából így telefonon beszélt velük.Téged nem érdekelt,ez egy dolog,de a szüleid nem fakírak,érdekelte őket az unokájuk születése.A nővéredet megnyugtatta,hogy értesítette anyudékat a fejleményekről.Téged pedig esz az irigység,mert pár óráig nem figyeltek rád.Nem tudom hány éves lehetsz,de remélem még fogsz érni értelmileg és lelkileg.
2012. jún. 7. 18:39
 38/40 anonim ***** válasza:
55%

Én is felhívtam anyámat, mikor elfolyt a magzatvíz, mivel ctg-re mentünk csak, de haza már nem mehettem.

Mikor az orvos mondta, hogy 2 ujjnyira tágultam és hajnalra meglesz a baba, akkor is felhívtam.

UH képeket is látták a családtagok a terhességem alatt...

Szülés közben készült kb 10 kép, sehova nem raktam ki. Az első kép, amit kiraktunk pl iwiw-re, az volt, mikor az inkubátorban feküdt a babám, és én fotóztam le. A szülőszobások nem kerültek napvilágra.

De szerintem is van itt egy adag féltékenység.

Nekem az öcsémmel qrva sz@r a kapcsolatom, ennek ellenére valahogy nem háborgott rajta, hogy anyámmal hányszor és miről beszéltem vajúdás közben telefonon...

2012. jún. 7. 20:17
 39/40 anonim ***** válasza:
68%

Ha ezt nem érzéstelenítés mellett tette, akkor az kemény.

Ha szülnék, k*rvára a legkisebb gondom az volna, hogy anyáméknak regéljek a tágulásról; már bocs. Oké, hogy izgalmas dolog, de azért van határa a dolgoknak.

2012. jún. 7. 21:44
 40/40 anonim ***** válasza:
55%

De nagyon ízléstelen,főleg hogy téged is akit nem érdekel,sajnos én is hallgatom a szülős szrorikat ás egyátalán nem érdekel!!!

hÁny évesek vagytok egyébként?

2012. jún. 23. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!