Szerintetek nem ízléstelen a nővéremtől, hogy szülés közben állandóan tájékoztatta anyuékat, hogy éppen mit csinálnak vele meg hogy aktuálisan hány centire tágult ki?
? Mondtam hogy nem vagyok irigy, engem nem érdekel a téma. van elég dolgom, saját életem amivel elégedett vagyok.
Mindenesetre ha egyszer apa leszek nem lesz belőle valóságshow.
Szerintem az. Az oké, ha szól, hogy mennek a kórházba, megszületett a gyerek, de az kábé olyan, mint amikor végignézetik a premierplán szülésvideót a családdal. Lááttam még anno az iwiwen képeket, amiken anyuka szül, épphogy a nemiszervét kikockázták. Ezek a képek nem odavalók, minthogy az sem, hogy megtelefonálom a családnak, hogy figyi, most kaptam beöntést!
Engem nagyon zavarna, ha ilyen infókkal látnának el, és utálnám, ha rólam adnának ilyen részletes tájékoztatást.
ma 12:18
ez a kérdezőnek ment, róla van szó.
Három gyermeket szültem! Anyukámat akkor hívtam fel amikor elkezdődött a szülés utána meg amikor kezemben voltak az unokái. Röhej amit a testvéred csinál! Gondolom az a szerencsétlen tipus aki előtt essen hasra mindenki mert Ő szült!!!
Egy csapás az ilyen ember.
Szerintem meg itt az a kérdés, meddig tartott a szülés?
Pl nekem 30 órát, és talán érthető volt, hogy (nálunk fordítva) anyu telefonálgatott be, mi a helyzet, vagy egyáltalán mit terveznek velem az orvosok. De ez kb a 30 óra alatt talán 4-5-ször fordult elő. Én nem bírtam beszélni az oxitocin infúziótól, olyan fájásaim voltam.
az aggódás érthető. De ez úgy hangzik, mintha élő adásban közvetítette volna le a nővér az egészet....
Remélem visszaolvassátok milyen hülyeségeket írtok.
Kedves kérdező, te szültél már?
Miért baj az, hogyha tájékoztatta a szüleit? Ez egy természetes dolog, ami jobb esetben a szülőkre is tartozik. Inkább az az ízléstelen, hogy kiírod ezt egy ilyen oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!