Szerintetek nem ízléstelen a nővéremtől, hogy szülés közben állandóan tájékoztatta anyuékat, hogy éppen mit csinálnak vele meg hogy aktuálisan hány centire tágult ki?
Ja, hogy egy kissé féltékenynek tetszik lenni?
Egyébként pedig mindenki maga dönti el, hogy kinek és milyen módon adja a tudtára a dolgokat. Ha ilyen szoros a családi kötelék, hogy ez belefér, akkor nem ízléstelen. Az a lényeg, hogy a két félnek belefér-e.
Nem az a lényeg, hogy neked belefér-e.
Majd ha te szülsz, akkor ne tájékoztass a tágulásodról senkit, mert számodra ez ízléstelen.
Ilyenről én sem tájékoztattam volna a szüleimet, mert ennyire részletekbe menően nem szoktunk erről a témáról beszélni. De nem szólom le azt, akinek ez belefér.
Tök jók vagytok, kedves lepontozók. Akinek nem fér bele a szülés intimitásának fogalmába az, hogy nem ad centinként helyzetjelentést, máris lepontoztok. Gratulálok!
Lassan az lesz a menő, ha mindenki profi fényképésszel és videóssal megy szülni és az egészet felpakolja a youtube-ra, nehogy már valaki lemaradjon. Szánalmas. A szülés az anyára, az apára és a gyerekre tartozik, nem a rokonságra.
az anyukádéknak mondta csak nem kiposztolta az egész világnak, nem?
szerintem meg ez a normális hogy aki jó viszonyban van az édesanyjával az ilyeneket elmond. van aki szemérmesebb, van aki meg nem. én is elmondanám anyukámnak de ez nem azt jelenti hogy az egész világnak, meg minden "pár hétvégén együtt buliztunk-barátnőnek".
kinek másnak mondja el ha nem az anyjának?
az anyukádéknak mondta csak nem kiposztolta az egész világnak, nem?
Posztolni nem posztolt, de szüleinktől kezdve nagyszülőkön, nagynéniken át a németországi rokonokig mindenki mindenről tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!