Titeket is állandóan hívogat az anyátok?
22 éves vagyok, egyetemre járok és majdnem minden nap felhív. Mondanivalója persze nincs, azt kérdezi meg MINDEN ALKALOMMAL, hogy van-e mit ennem, otthon vagyok?/kivel vagyok?, meleg van-e, stb. Megőrülök tőle, főleg most, vizsgaidőszakban, mikor minden áldott nap megkérdezni, ez meg ez a vizsga melyik nap lesz, hogy az nehéz-e és hogy minden rendben van-e?
Az a baj, hogy nagyon régóta nem beszélünk belsőséges dolgokról, mert a felszínes "anyai gondviselésig" terjed ki a törődése, a lényeges dolgokat pedig nem kérdezi és nem is akar hallani róla. Vagy ha igen, csak azért, hogy információkat szerezzen a magánéletemről, és abból otthon szövögethesse kedvére a fantáziáit. Próbáltam, hogy nem veszem fel a telefont, de akkor másnap duplán kapom meg, hogy tegnap ennyi óra ennyi perckor ennyiszer hívtalak! Miért nem vetted fel? Most megint felhívott. Nagy csönd... és jól vagy??? Mondtam neki, ugyanúgy, mint tegnap, ugyanazt eszem, mint tegnap és hogy nincs mit mondanom, ezért nem hívom fel minden nap. Most rettenetesen megsértődött, rámnyomta a telefont. Legalább nyugalom van, igen, ez pozitív, de 3 nap múlva úgyis újrakezdi és esze ágában sincs elgondolkozni rajta, hogy lehet ő is hibás?
hogy jön ide, hogy terhes vagy?
Egyszerűen a terhesek -akármi is legyen a téma- mindig feltüntetik, hogy hány hetes kismamák. Azt nem akarod megosztani velünk, hogy reggelente hánysz-e?
én 1 hete veszítettem el az anyukámat. örülnék, ha minden nap akár tízszer is felhívna. becsüld meg, hogy van egy anyukád, aki aggódik érted.
23L
Én itthon lakom, de ha el vagyok utazva (tudom, csúnya szenvedő szerkezet) minden nap beszélünk és örülök neki! Hiányozna ha nem hívna.
Igen, vannak olyanok akik a boltban is úgy kérnek, hogy "én, aki 3 hetes terhes vagyok, kérek 20 dkg sonkát". Szerintem aranyosak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!