Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért baj az az anyosomnak,...

Mért baj az az anyosomnak, hogy nem sminkelem magam állandoan?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok ,nemcsunya a borom ,nincs rajta pattanás,persze ..nem tokéletes ,de attol mért kellene szégyelnem magam smink nélkul ?

Pl : simán leugrok a sarki kozértbe smink nélkul ,csak ugy naturan :) Vagy sétálni is ki merek menni a lányommal az utcára,esetleg még a játszoterre is.

O mindig ki van festve ,musszempillák ,mukormok ,alapozo ,puder, pirosito ,ruzs- mindig ...még otthon is...mért nem tud elfogadni igy ahogy vagyok ? Igazabol az akasztott ki ,hogy az anyukámnak is panaszkodott ,hogy festhetném magam kicsit tobbet,hisz fiatal vagyok .De ha nemérzem szukségesnek ... és mért nem a szemembe mondta akkor ,mért a saját anyukámnak és nem nekem...?

Amugy énis festem magam ,ha megyunk valahova, akar hozzá is. De itthonra szerintem felesleges ,és a boltos néninek is ...

Amugy nemvagyok elhanyagolva meg ilyenek...nemkell azt gondolni ,de 2éves kislányom mellett nemvagyok mindig tipp topp ez igaz, de kocos sem vagyok ,sot meg a ruham is tiszta :D

Akkor mért kell ilyet mondani,hogy igenytelen vagyok...?

Annyira felmérgesitett.

Ti mit szoltok ehhez ? Ti szerintetek is igénytelen trampli az aki nincs mindig kimázolva ? Ez komoly ?

2013. márc. 18. 13:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol az anyósod véleményével, ha magad is látod, hogy ostoba?

Én nő vagyok, és soha nem sminkelem magam, pedig nincs bababőröm. Ha az én anyósom vagy bárki azt merné mondani, hogy igénytelen trampli vagyok, mert nem mázolom ki magam, aznap látna utoljára, a követlező nap peidg akkor, amikor földig hajolva bocsánatot kért és kimosta a száját szappannal.

2013. márc. 18. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!