Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért baj az az anyosomnak,...

Mért baj az az anyosomnak, hogy nem sminkelem magam állandoan?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok ,nemcsunya a borom ,nincs rajta pattanás,persze ..nem tokéletes ,de attol mért kellene szégyelnem magam smink nélkul ?

Pl : simán leugrok a sarki kozértbe smink nélkul ,csak ugy naturan :) Vagy sétálni is ki merek menni a lányommal az utcára,esetleg még a játszoterre is.

O mindig ki van festve ,musszempillák ,mukormok ,alapozo ,puder, pirosito ,ruzs- mindig ...még otthon is...mért nem tud elfogadni igy ahogy vagyok ? Igazabol az akasztott ki ,hogy az anyukámnak is panaszkodott ,hogy festhetném magam kicsit tobbet,hisz fiatal vagyok .De ha nemérzem szukségesnek ... és mért nem a szemembe mondta akkor ,mért a saját anyukámnak és nem nekem...?

Amugy énis festem magam ,ha megyunk valahova, akar hozzá is. De itthonra szerintem felesleges ,és a boltos néninek is ...

Amugy nemvagyok elhanyagolva meg ilyenek...nemkell azt gondolni ,de 2éves kislányom mellett nemvagyok mindig tipp topp ez igaz, de kocos sem vagyok ,sot meg a ruham is tiszta :D

Akkor mért kell ilyet mondani,hogy igenytelen vagyok...?

Annyira felmérgesitett.

Ti mit szoltok ehhez ? Ti szerintetek is igénytelen trampli az aki nincs mindig kimázolva ? Ez komoly ?

2013. márc. 18. 13:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Ha valaki szép, akkor smink nélkül is szép. Nem értem miért akarja rád erőltetni a saját stílusát. Sok helyre én sem sminkelem magam. Senki nem szólt még meg érte. Meg egyébként is, ne hogy már csak akkor vegyen valaki emberszámba, ha ki vagyok festve. :):):)

Amúgy sem tesz jót az arcnak,ha mindig festve van, nem tud "fellélegezni", s ráncosodni kezd.

2013. márc. 18. 14:10
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.

Akkor is hülyeséget írsz. Most erre én is mondhatnám azt, hogy az anyósa is azért festi magát, mert smink nélkül ronda. Nem egy emberről tudnék képet mutatni neked sminkkel és smink nélkül.

Sokra megy az anyósa is, hogy még otthon is festi magát ráérős dolgában, meg műszempillát rak fel öreg létére. Sok öregasszony még röhejes ettől, nem hogy szép. De lehet van olyan férfi, aki az ilyen vén lányokra bukik, ugye 53%-os?:D

2013. márc. 18. 14:15
 13/21 anonim ***** válasza:
22%
Én speciel nem bukok az idősebb egyedekre, ha jól tudom a nők vannak annyira oda a 40-es, 50-es pasikért,nem pedig fordítva.
2013. márc. 18. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Én otthonra aztán ki nem sminkelem magam.

Ha kilépek az ajtón akkor is csak annyit csinálok, hogy korrektorral próbálom eltüntetni a karikákat a szemem alól, kompakt púder, hogy ne legyen fényes a fejem és szempillaspirál. Ritkábban még ki is húzom a szemem felül, de ennyi, ez a max.

Az én anyósom is megtalált, hogy ez olyan mintha nem is csinálnék semmit, mert nem látszik. Ez a természetesség lényege, hogy még nem virítasz az utcán. Szerinte az a szép ha lilára meg rózsaszínre van a szemed kifestve, műszempilla, szivárvány összes színében pompázó műköröm és festett haj, póthaj felcsatolva. Szerintem meg ez undorító, de nem szólok érte.

Én is 23 vagyok és 2 éves a fiam (:

2013. márc. 18. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
69%

10-es válaszolónak: aki ronda az meg sminkben is az, legfeljebb a férfiak nem látnak át a rétegeken ;)

Kérdező, ne akadj már ki :D Olvasd vissza mit írtál anyósodról: "O mindig ki van festve ,musszempillák ,mukormok ,alapozo ,puder, pirosito ,ruzs"

Feltételezem anyósod a tinikor helyett inkább az időskor felé kacsintgat, szerinted nem vicces ez a viselkedés tőle?

Nem mondom, persze sminkelheti magát ha szerinte ez az igényesség, de hogy műköröm, műszempilla?

Az én anyósom 52 éves, ő is most kezdte a műkörmözést, hát betegre röhögöm magam néha ahogy kinéz... arról nem is beszélve hogy óvónő, csoda hogy nem rúgták még ki a randa karmaival.

Ő is zaklat hogy sminkelhetném magam, legutóbb már a férjem szólt rá: ő egyenesen rühelli ha kimázolom a képem. Nálam max. a barna szemceruza és a spirál megy, ha nagyon csinos akarok lenni szájfény... Bőven elég. 23/N :)

2013. márc. 18. 14:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nohát minden 23 évesnek ilyen problémái vannak az anyóssal? :D
2013. márc. 18. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Egyszerű a válasz: irigy.
2013. márc. 18. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért, mert neki van egy nőképe, és te nem olyan vagy. Tudod, vannak emberek, akik azt hiszik, csak úgy jó, ahogy ők csinálják. Na, az én anyósomon szerintem az életben nem volt smink.
2013. márc. 18. 16:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"De azért a rondaság is egy lehetséges magyarázat, bármennyire is fáj ez nektek, nem biztos, hogy mindig a kérdező a tökéletes és a szent."

Annyira csak nem lehet ronda,ha a férje elvette feleségül és még gyereket is csináltak...

2013. márc. 18. 16:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha valaki szép, akkor smink nélkül is szép, de minimális natúr sminkkel még szebb.
2013. márc. 18. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!