Anyósomnak mi a baja? Miért piszkál állandóan?
Soha semmi tetszik neki, állandóan duzzog valami miatt. Egyik eset: már korán reggel, ahogy felkel, neki egyből rossz kedve van. Flegmázik, bebassza ránk az ajtót stb.
Vagy van a másik eset:amikor beszélgetümk valamiröl a párommal, ő egyből jön oda, közbeszól, hogy ezt ne így, azt ne úgy csináljuk (én nem tanácsot ad, hanem csaknem lebassza a 33 éves fiát, és próbálja ráeroltetni a sajat akaratát) es ha a parom megmondja neki, h "anya mi márt ezt átbeszeltuk, es eldontottuk mi hogy lesz, akkor szinten egybol felhuzza magát es bebassza rank az ajtót...es a kedvenc reszem: egy ilyen sertodes utan úgy beszél a párommal amikor en is ott ulok veluk egx asztalnál, mintha ott sem lennék!!!Konkrétan ugy fogalmazza meg a mondatait, hogy én ne legyek benne. Nevetséges...
Ezen felül van az is, hogy most vettünk lakast, 1-2 hónap múlva költöztünk be. Már nagy örömmel tervezzük, hogy melyik helyiseget hogyan fogjuk felújítani. Hát neki erről is megvan a véleménye... Mint mindenbe, ebbe is beleköt. Minek nekem új csaptelep, mások is tudnak élni a régivel, minek nekem ilyen vagy olyan konyhabutor, lehet pakolni a régibe is. Had szögezzem le: egyreszt én megdolgozok azért a pénzért, amiből fel kívánom majd újítani a lakást részletekben. Másrészt miert zavarja őt, mit teszek a lakásommal?
Minden egyes mondatomba/mondatunkbe beleköt, velem pedig előszeretettel flegmázik napi szinten.
Irígy vagy féltékeny vagy mi baja van???
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!