Az anyòsom elvárja hogy állandòan lessem minden kivánságât?
Folyamatos a veszekedés a férjemmel emiatt,hogy állandòan elvár tölünk.
Eljutottam egy olyan szintre h kezdem banni az elmult 4 évemet,és hogy ekkora hülye voltam h képes lesz felnöni.
Sajnos 30 evesen meg anyuka a szent,aki sarokba szoritja a férjem hogy ne legyen vàlasztàsa.
A nemleges válasz az egyik fülen be a másikon ki...
Ha tudja azt h a fia valoszinü nemet mondana valamire elkezd neki celozgatni,beadja az aldozat szerepet igy a ferjem megtesz neki mindent.
Sosem all mellem,ha en mast akarok es mashogy akarok,vagy nincs kedvem az anyjahoz h atjöjjön,mert faradt vagyok vagy sok a dolgom nekem tamad.H en utalom az anyjat.Meg ha valami bajom van menjek oda aztan mondjam meg neki,ö nem fogja megsérteni.
Elvarja az egesz csalad h hodoljak be,adjak fel barmit ha roluk van szo.
Mindig minden léptünkröl tudni akarnak.
Nem egy faluban elünk szerencsere de igy idejön varatlanul
van h hozza a hucimucijat h itt tölti a hétvégét aztán elvàrja h körül legyen ugràlva.
Ha a ferjem ker evente 1 szivesseget csak huzza a szajat es kifogasokat keres
Van itt meg olyan aki megbanta h behazasodott abba a csaladba?
Sikerült elerni valamit vagy jobb elfogadni h az egyetlen megoldas a meneküles?
A legjobban az faj h a ferjem nem all mellem.csak hatarokat szeretnek felállitani es nem eltiltani töle.
Ö megis keptelen leülni vele beszelve.
Igen tudom,ezzel tisztaban vagyok h ez a helyes dontes.
Remelem a kovetkezo no az eleteben hamarabb rajon milyen kisfiuval jon ossze
Fú, nagy szerencse, hogy nincs gyerek.
Azonnal tipli innen. Ha most maradsz, az egész életed elrontod. Nagyon gyoesan lépj le!
Én is megbántam a választásomat. Elbaxxták nekem a munkahelyemet és az egyetemet. Ha nem ugrottam az anyjának, vagy nem értem rá találkozni akkor jött a bűntudat keltés, hiszti, sírás, telefonon zaklatás minden családtagjuktól...nem tudtam sok vizsgámra elmenni miattuk. Jó sok pénzem és időm elpazaroltam feleslegesen.
Egyszer szívroham közeli állapotban voltam, sokszor volt hogy hánytam az idegességtől és hullott a hajam.
Szerettem volna hogy működjön mert első szerelem volt, de nem...
A menekülés volt a megoldás. Anyuci pici fia mindig az is marad, főleg ennyi idősen.
Ne aggódj, nem igen lesz neki másik barátnője.
Kérdező, a férjed rosszul választott feleségét.
Az anyját kellett volna el ennie téged meg hagynia, hogy találj egy normális fickót magadnak.
de konnyu itelkezni, hogy nem alkalmas ferjnek, meg valjon el:)
kozben egyreszt annyit tudunk az egeszrol ami ide le van irva, konnyen lehet ha megismernenk a ferjet kicsit arnyaltabb lenne a kep, annak ellenere hogy vannak hibai.
Masreszt meg ha valaki egy nore azt irja hogy az ilyen nem feleseg stb mert nem eleg hazias meg noies akkkor mindenki kiakad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!