Mit tehetek én, ha a férjem állandóan kiakasztják?
Te semmit, mert az illető nem tekint téged a feleségének, még ha annak is mondod magad.
Az általad leírt dolgokból indulok ki:
Ennek az embernek hozzád nincs semmiféle bizalma, terhes számára a kutakodásod, a jelenléted. Ezt mutatja az ami helyzetet leírtál.
Egy olyan tipusú ember mint akiről írtál, az egyetlen ember akivel nyilt: a felesége. Viszont az írásod alapján hozzád egy csepp bizalma nincs.
Én nem tudnám férjemként nevezni azt, aki így nyilvánul meg. Nekem is zárkózott a férjem, de 15-20 percen belül mindig magától nyit, és mondja el mi bántja.
Nos, úgy érzem, ez a lényeg :) Mivel a munkahelyén szervezkedni nem tudok, ő meg nem áll ki magáért hanem tűpárnát játszik, teljesen mindegy, hogy mi folyik ott. Őszintén? Fogalmam sincs, hogy mi folyik ott, mert arról bizony nem beszél, csak a beszólásaiból tudok következtetni rá, hogy rászálltak a kollégái. Elmond mindent a projektjeiről, mindenről, de erről nem hajlandó egy szót sem ejteni. Most írhatok pár ilyen esetet, de max. pletykának jó, másnak nem...
Szülői oldalról? Csak a tipikus önző, állandóan beszóló mártíranyuka. Megállás nélkül kérletlenül hívogatja, fél órán keresztül panaszkodik neki a semmiről, ha nem veszi fel - és ritkán szokta, mert nincsenek jóban -, akkor a következő alkalommal ORDÍT vele a vén boszorkány, hogy ő a család szégyene, miért nem tud olyan lenni, mint a testvérei, miért nem hívja minden nap ő is. Kész röhej. Ha ezután nem beszél vele egy ideig, akkor a többi agyhalott zaklatja, hogy anyuci durcázik. Soha máskor nem keresik, azt se tudják él-e, ilyenkor bezzeg égnek a vonalak. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, a fent említett megoldáson kívül. Ő magától nem szakítja meg a kapcsolatot, jön mindig a tipikus "mégiscsakazanyaám" szöveggel, én meg nem hiszem, hogy sokat segítek, ha elföldelem a vén boszorkányt...
Na, ha ezzel bárhogy is előrébb vagy, várom az építő megoldásokat :)
2+ Ahogy még egyszer és még egyszer átolvastam:
Ennél az embernél te le vagy írva.Negatív értelemben.
Igen, nézem, olvasom, sajnos én is úgy látom, hogy itt a pszichológus marad az egyetlen megoldás, csak még valahogy rá kéne venni, mert erősen kapálózik a dolog ellen :(
Azért áll szóba még velük, mert szegényem szörnyen családcentrikus ember és pont megverte őt a sors ezekkel... látom rajta, ahogy szenved amiért ilyen a család. Szörnyű érzés.
Anyós az meg egy külön állatfaj, nem ember. Én nem is vagyok hajlandó szóba állni vele. Úgy képzeljétek el, hogy míg a férjem gyerekkora óta nem kapott tőle egy tortát sem szülinapjára, nekem anno ajándékkal állított be a munkahelyemre. És nem viccelek. Azt hiszem, erősen lánycentrikus lehet. Azóta kerülöm, mint a pestist. Képzelhetitek, az hogy esett a férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!