Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan akadtak ki rám a...

Jogosan akadtak ki rám a párom szülei?

Figyelt kérdés

Hétvégén elhívtuk vendégségbe a szüleimet és a párom szüleit. Én főztem. Anyósom túlsúlyos, cukorbeteg és rossz az emésztése is. Ők leginkább az egészségtelen magyaros ízvilágot kedvelik, míg a szüleim és a párommal mi is, igyekszünk egészségesen étkezni. Csináltam tyúkhúslevest sok-sok zöldséggel, de tészta nélkül. A második Sütőben sült csirkemell volt bevagdosva, a kis zsebekbe pesto, paradicsom és az egész husira light sajt került, a köret pedig lilahagymás-kukoricás bulgur volt. Desszertnek egy mindenmentes tortát sütöttem, főleg anyósom miatt, édesítőszerrel készült, laktózmentesen (miattam is), de egy nagyon finom Sacher torta készült így. Leültünk enni, ahogy haladt az ebéd, egyre inkább vágta anyósom és apósom a fejeket, pedig még a párom szerint is isteni volt a kaja, úgy, hogy ő anyósom főztjén nőtt fel. A desszertnél lett aztán konkrétan horkantás, mikor elmondtam hogy nyugodtan egyenek a sütiből, mert semmi olyan nincs benne, amiből nagy baj lehet. Erre anyósom kirúgta maga alól a széket, és rámkiabált, hogy szégyeljem magam, amiért egy normális vendégségbe illő pörkölt-nokedlit se tudok megcsinálni, sőt még mérgezném is őt édesítőszerekkel. Próbáltam megvédeni magam, hogy az egészségesebb menü részben miatta is készült, hiszen cukros. Erre azt mondta, hogy a pörköltben és a nokedliben sincs cukor, a levestésztában meg megint nincs, igazán főzhettem volna ki azt is.

Röhej. Szerintem legalábbis. Nagyon rosszul esett ez az egész, és nem tudom, hogy ez most tényleg ekkora taplóság volt-e részemről, vagy sem?

2021. szept. 27. 10:42
 111/132 anonim ***** válasza:
76%
103, nem extra, de megosztó. Én pl nem akarnék vwndégségben a fokhagymás pestóra lilahagymás bulgurt enni, pedig szeretem.
2021. szept. 28. 08:13
 112/132 anonim ***** válasza:
67%

A kérdező meg éppen hogy figyelmes volt azzal, hogy a cukros anyósának igyekezett “mindenmentes” tortát csinálni

Nem, nem figyelmes, hanem kioktató. Az anyós nem eszik mindenmentesen.

2021. szept. 28. 08:14
 113/132 anonim ***** válasza:
78%

A vendég is bunkó volt ez igaz.

De én ha vendéget várok azt veszek azt főzök amit tudom, hogy szeretnek. Pl en sosem iszom kólàt de a vendégeknek akik tudom, hogy fogyasztják mindig veszek. Ugyanez a kajával is. Megpróbálhattàl volna a kedvére tenni anyósnak.

2021. szept. 28. 08:30
 114/132 anonim ***** válasza:
55%
A kérdező megmondta normálisan, hogy anyós ezeket MIND szereti, szokták is enni. Ti csak örültök, hogy valakibe beleköthettek. Eléggé meg lehettek keseredve, de remélem, nem mellétek ülök le a buszon. El nem ismernétek, hogy a kérdezőnek igaza van, mert akkor nem lenne a szánalmas kis életetekben min feltornázni a szánalmas kis egótokat.
2021. szept. 28. 10:25
 115/132 anonim ***** válasza:
44%

A kérdező megmondta normálisan, hogy anyós ezeket MIND szereti

Nem, a kérdésben pont nem. CSak utána alakult a mese.

2021. szept. 28. 10:26
 116/132 anonim ***** válasza:
71%
Ja meg kirúgta maga alól a széket meg kiabált. Istenem....
2021. szept. 28. 10:36
 117/132 A kérdező kommentje:
#115 Amire közben rákérdeztek, azt kifejtettem. Nyilván nem ír le alapból mindent az ember a kérdésnél, nem is mindent gondol fontosnak, vagy valami esetleg kimarad. Ezeket közben igyekeztem tisztázni. :)
2021. szept. 28. 10:37
 118/132 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne mese? Ha kiírnék kérdést, nem vennék bele minden szart, mert senki nem olvasná el a hossza miatt. Majd válaszolok, ha kérdeznek.

Őszintén sokkal nagyobb kamunak tartanék egy kérdést, ahol minden meg van válaszolva pontosan. Pont ez a hazugság egyik ismérve, hogy minden részletre kitér az ember.

2021. szept. 28. 10:39
 119/132 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem kellett volna kihangsúlyozni, hogy "egyenek nyugodtan, ebben semmi ooyan nincs, ami árthat," mert számomra ennek olyan olvasata van, hogy direkt ki akartad hangsúlyozni, hogy ez nem OLYAN, mint amiket ő szokott főzni, s ez egy kicsit sértő.

Emellett az anyós viselkedése sem helyes, nyilván.

2021. szept. 28. 11:55
 120/132 anonim ***** válasza:
48%

119, igen lehet benne valami. Sertesnek vette. Bar ha olyan sz.r allapotban vannak, korhazat megjartak meg minden akkor azert lassan felre kene rakni azt az egót es odafigyelni.

Sajnos nalam is volt hogy anyamekra probaltam hatni( olyan 155 cm es 120 kg lehet) , nem volt rossz szandek bennem de nagy pofavagas , sertodes lett. Erre erzekenyek az emberek. Maskor ne mondj semmit kerdezo az a legjobb.

2021. szept. 28. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!