Nincsenk szerintetek elszállva a macskatenyésztők az árakkal?
Ha visszatérünk a témára.Igen,100ezer forint ma sok pénz egy átlag embernek.
De a fajtatiszta macskatatartás luxus,és mindig is az volt,viszont azért szerintem az átlag ember számára is megfizethető luxus(pl egy BMW-hez képest).Gondoljunk már bele,ez egy gagyibb laptop ára,amit kihajítasz a kukába 2-3 év mulva.Ha valakinek nagyon az a mániája,hogy ilyen-olyan fajta macskát szeretne,átlag keresetből is össze lehet rá spórolni a pénzt x idő alatt.Tapasztalat, én mondjuk kutyára gyüjtöttem egy évig,de ez ebből a szempontból mindegy.
" Nyilván annak van ezzel problémája, aki nem tudja megvenni a macska tápot mindig! És esetleg "jaj hopp, nincs itthon táp, gyere cica adok neked paprikáscsirkét", jelmondat után a cica nem eszi meg a paprikáscsirkét! "
Igen mert a cicát az ember 10-15-20 évre veszi/fogadja be(ebből a szempontból mindegy),és ennyi idő alatt például az is előfordulhat,hogy munkanélküli leszek,és nem tudom megfizetni a prémium tápot.(Bármilyen nagy is az arcod Vicuska ez veled is megeshet-bocs a személyeskedésért,de tényleg visszavehetnél).Szóval jobb,ha hozzászokik nem csak hiper-szuper táp van a világon.Amúgy meg én sem eszem mindennap bélszint meg lazackaviárt,akkor ugyanmár a macsakának miért kéne mindennap "hajmeresztő árú" tápot ennie?!Ha úgy áll az anyagi helyzetem nekem is le kell adni az igényeimből meg bizony a macskának is!(És lehet lepontozni,hogy szemét állatkinzó vagyok)
Mellesleg ebben a függőséget okoz a drága táp dologban lehet valami...Mástól is hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!