Teszvesz, vatera? Miért vannak elszállva ennyire az emberek?
Kislányomnak néztem volna hosszú nadrágot,farmert. De egyszerűen fél óra nézelődés után feladtam:(:(
Használt farmer nadrgért 1500 Ft??? Most ez komoly.
Régen olyan jó dolgokat vásároltam,de most ledöbbentem nagyon.
Sajnos ez van, sokat akar a szarka...
Én ezért szoktam inkább turkálóba, vagy bizományiba szétnézni, venni gyerek ruhát. Ott is használt van, de minőségre jók.
Azt nem írtad, hogy milyen farmernacit árulnak 1500-ért. Mert ha olyat, amit 2000-ért megveszek a helyi butikban, akkor tényleg baromi sok. De ha egy márkás, vagy különleges darabról van szó, akkor nem.
Amúgy mindig vannak olyanok, akik elszállnak az árakat illetően. Aztán vagy alábbadják, vagy a nyakukon marad. De ez nem csak a Vaterán, Teszveszen van így, hanem pl. Pesten az évente kétszeri nagy Börzén is. Volt aki 8000-ért akart eladni egy használt dzsekit (látszott is rajta a használat), mondván 12000-ért vette. És nem akarta megérteni, hogy 4000-ért már újat kapok. Én már olyan eladóval is találkoztam, aki megvett a Vaterán egy szekrénysort 50000-ért, mégsem tetszett neki, és 60000-ért akarta továbbadni, mert a szállítás pénzbe került neki. Véletlenül derült ki a dolog, amikor az értékeléseit böngésztem. Az ilyen eladót el kell kerülni, biztosan akad másik cucc, ami tetszik.
Szerintem is sokan pofátlanok. Én mondjuk mindig szoktam alkudozni (pofátlanul :)).
10-ből 9x sikerül is! Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!