Ha valaki a Vaterán vagy ilyesmi helyen vásárol és az van írva, hogy előre utalással kell fizetni, az mennyire megbízható?
én már több dolgot is vettem onnan,soha semmi gond nem volt!
ha jól tudom akkor tehetsz feljelentést,ha nem sikerül valami,de ez nem biztos!
miért nem kérdezed meg,hogy utánvéttel nem e lehet megoldani?
Minden eladóról van egy értékelés,hogy hány %-ban pozitív vagy rossz esetben negatív eladó én mindig megnézem mielőtt vásárolok.Ha valakinek több adás-vétele volt már és legrosszabb esetben is 90 fölött van a százaléka abban megbízhatsz.
Egyébként meg tényleg lehet feljelentést tenni mivel ha előre utalsz arról kapsz papírt a bankban,vagy kérd utánvéttel.
Én úgy csináltam a babakocsi vásárlásnál, hogy az utánvét postaköltségét elutaltam az eladónak. Azért nem szeretik az utánvételt az eladók, mert ha te nem veszed át a csomagot akkor bukták a postaköltséget, de így nem veszthet semmit, te meg csak egy-két ezer forintot. Mégsem tízezreket.
Az meg, hogy pozitív visszajelzései vannak nem biztosíték semmire. Év végén jártam úgy, hogy nem kaptam meg a kifizetett árut egy olyan eladótól, akinek 500 pozitív és 8 negatív értékelése volt, de azok is inkább minőségi kifogások voltak. Azóta már inaktív is lett. Szerencsére csak 700 forintot buktam, de a húgom pl. négyezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!