Nincsenk szerintetek elszállva a macskatenyésztők az árakkal?
Ki mondta, hogy nem szereted? Azok is macskák, ezzel tisztában vagyok. De te nem gondoltál arra, amikor macskát terveztél, hogy megmentesz egyet. Ezen nincs mit tagadni. Ők is macskák! olyan érveket kaptam, hogy mert nem betegek, emberközpontú, alomra szoktatott, stb.. tehát jóval kevesebb "gond" van vele, kényelmesebb. Az meg, hogy hogyan néz ki és más.
Nem magam miatt mentettem meg őket, nem más miatt, a macskák miatt. Száz ugyanolyan macskalelkű kismacska várja gazdáját a menhelyen, mint a tied, őrájuk ti nem gondoltatok, mikor macskát vettetek.
Tehát ki ne nagyon oktassatok ki másokat, amikor ti se a macskák érdekeit néztétek!
Más lehet, hogy nem vesz drága ételt, mert épp tényleg nincs rá pénze, de nem is tenyésztett macskát vesz, az ilyet még mindig többre tartom.
Ez most komoly,hogy érezzem magam rosszul mert van fajtatiszta macskám?
Mért nem értitek meg,hogy ez szerelem egy fajta iránt?
Lehet itt írni,hogy sok a kóbor és gazdátlan állat,de azért ne én legyen a felelős kérmszépen!Oda írjatok és azokat szidjátok akik nem ivartalanítanak és évente több 10 macskát raknak utcára. De Ti is olyan nagy állatvédők vagytok akik a gép elött ülve oktatnak,de egyébként semmit se tesznek.
92-es!
Őszintén? Nem, nem gondolotam, amikor macskát vettem, hogy örökbefogadnék egyet!
Nem hinném, hogy az én hibámból mászkál, 100 és 100 kóbor macska az utcán, és van velük tömve a menhely!
Az afrikai éhezők is léteznek mégse tudom hibáztatni magam,de sajnos jóllakatni se..
Kicsit olyan érzésem van,hogy akinek olyan macskája van amiért fizetett az gyors rakja ki és fogadjon be menhelyről..
Kérlek olvasd el megint :)(mintha,olyan érzés,ezek nem tények)
Igazad van nem menne nekem a nevelés..Rosszba kötöttél mert van befogadott cicám és mindenkit egybevéve 9 macskáról gondoskodom.Ahol tudok segítek,de sajnos nem megy az állandó támogatás.
Keress olyan embert aki megérdemli a porba tiprást és keress fel olyan családokat ahol 0 az állat és kérd meg őket,hogy segítsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!