Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 anonim ***** válasza:
Amit mondunk nem "mindent tudás" hanem tény. Amit minden rendes kutyatartó tud. És a kutyatartók több millióan vannak. Most akkor azok is az űrből jöttek? A Földön élő emberek fele űrlény csak mert tud valamit amit te nem? És ne mondd már hogy csak kíváncsiságból kérdezted. Az elején írtad hogy a tesódnak szeretnél egy kutyát ezért pároztatni akarod a tiédet. Ne néz hüLYének minket. És ha már 1000 leírtuk hogy mi J meg LY szó akkor írhatnád úgy és talán 4-es lennél nem 2-es. Elmehetnél pszichológushoz is mert komoly mentális gondjaid vannak. És a kutyáidat meg nem szereted annyira mert ha szeretnéd akkor egy csomó mindennek utánaolvastál volna hogy minél jobb legyen nekik. De nem tetted mert akkor tudnál olyan alapvető dolgokat hogy szaporítás, fajtiszta, fajtatiszta. 4 kutya nagy felelősség! Te meg felelőtlen vagy. A szüleid segítenek gondozni őket? Vagy talán még rád sem figyelnek? Lehet hogy ezért van ennyi problémád. Mondd el nekik mit érzel és hidd el jobb lesz. Hallgass a felnőttekre és ne hazudozz tovább. Hidd el neked lesz jobb ha végre a saját életedet éled és nem egy kitaláltat.
2010. máj. 16. 14:57
 62/126 anonim ***** válasza:

De már ne is haragudj meg , de az hogy 4 mondatban 25 hibád van , borzasztó !! Fogadok hogy még az Általános Iskolát sem jártad ki ! És hogy "sgílyből" élsz !!

Nos akkor : Azt sem tudod hány kutyád van , azt írtad majd viszed szűrésekre, hirtelen lett DNS vizsgálata , meg szűrései is , aztán továbbá még írni sem tudsz én megtanultam Ált. Iskolában , de te biztosan nem jártad ki, különben legalább írni tudnál .... 2 osztáLYos kishúgon heLYesebben ír mint te !

Megsértődtél , mert nem azt írtuk neked hogy kedves "agyon isklázott" kérdező , igen fedeztesd a kutyád jobbra, és balra is !! kb. 30 ember írt neked, abból a 30 .-ból mind a 30-an hüLYék vagyunk , mert te vagy egyedül okos !

Na ne nevettess már .....

LY LY LY LY LY LY LY LY!!! Ez egy magyar betű !! És használni is szoktuk !!! Ja hogy te nem ?? :D

2010. máj. 16. 15:06
 63/126 anonim ***** válasza:

A tk azért kellene, hogy tisztán láss a felmenőkkel kapcsolatban. 6éve foglalkozom egy adott fajtával, s mára pontosan tudom, hogy milyen vérvonalú kutyákkal nem szeretnék fedeztetni, mivel a felmenői közt voltak hordozók ill. terhelt egyedek is. Még ha az ominózus egyed tiszta is, érdemes ezeket a tényezőket figyelembe venni.(Hogy a nagyszülők genetikai öröksége milyen hatással lehet a születendő kölykökre,például.) Valamikor én is tudatlan voltam, de voltak akik felnyitották a szemem,- nem, nem küldtem el őket melegebbre- és időt áldoztam rá, hogy megismerjem a dolgokat Nem volt szükségem rá, hogy ilyen oldalakon kérdezősködjek, meg azokat oktassam ki, akik jót akarnak alapvetően.

Amíg szükséged van rá, hogy ilyen helyekről szerezz infókat, addig ne szaporíts, kérlek. Ezt a legnagyobb jóindulattal mondom neked.

2010. máj. 16. 15:09
 64/126 anonim ***** válasza:
Csoda lenne ha az óvodát elvégezte volna. Amúgy meg nem hiszem hogy olyan szuper jó munkád van (ilyen helyesírással) hogy ki tudj adni 120.000ft-ot (számolni tudsz?) DNS vizsgálatra. Ennyit rólad.
2010. máj. 16. 15:11
 65/126 A kérdező kommentje:
nagyon vicesek vagytok és am semi közötök ahoz hogy miböl élek de am nem segélyböl .am meg mindenki tudja hogy a gazdagok azok egy elkényeztetet libák na de mindegy valamejik gazdag ember állatokat öl mért nem azokal foglalkoztok mint inkább it hurognátok mindenkit.menyi állatot ölnek meg a szörméért erre nem gondoltok csak a másikat hurogni
2010. máj. 16. 15:13
 66/126 A kérdező kommentje:
hát és te tudsz számolni ?és te még bölcsibe jársz .én csak leg feljebb akor fogadnám el a tanácokat ha nem hurogni,meg bele köni járnátok ide hanem segiteni
2010. máj. 16. 15:18
 67/126 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok liba! Ember vagyok! Nincs csőröm csak mert van pénzem! És nem az űrből jöttem csak mert többet tudok nálad. Már nem tudsz mit írni mert tudod hogy nekünk van igazunk. És igenis van egy nagyon incifinci közünk hogy miből élsz mert van 4 kutyád és azokat valahogy elkel tartanod. Mi csak a kutyuk miatt aggódunk, nem miattad! HüLYe!
2010. máj. 16. 15:19
 68/126 anonim ***** válasza:
Mi segíteni akartunk. Te kezdted a "hurrogást".
2010. máj. 16. 15:20
 69/126 anonim ***** válasza:

am , am , am , am !!!

Értem , tisztán értelek !

Kishúgom is ezt szokta mondani (2 oszályos ahogy írtam )

Te sem sokkal lehetsz több !

Te , ha már itt tartunk , nem linkelnél egy képet szeretett kutyusodról ?? Had nézzük már meg , azt mondtad, hogy különleges a színe , minket is érdekelne !

LY ,LY ,LY ,LY ,LY,LY,LY,LY,LY,!!!

2010. máj. 16. 15:20
 70/126 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__527186-miert-..

Tessék, próbálok segíteni, hogy ne te legyél a következő aki ilyen kérdést tesz fel.

2010. máj. 16. 15:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!