Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?
De már ne is haragudj meg , de az hogy 4 mondatban 25 hibád van , borzasztó !! Fogadok hogy még az Általános Iskolát sem jártad ki ! És hogy "sgílyből" élsz !!
Nos akkor : Azt sem tudod hány kutyád van , azt írtad majd viszed szűrésekre, hirtelen lett DNS vizsgálata , meg szűrései is , aztán továbbá még írni sem tudsz én megtanultam Ált. Iskolában , de te biztosan nem jártad ki, különben legalább írni tudnál .... 2 osztáLYos kishúgon heLYesebben ír mint te !
Megsértődtél , mert nem azt írtuk neked hogy kedves "agyon isklázott" kérdező , igen fedeztesd a kutyád jobbra, és balra is !! kb. 30 ember írt neked, abból a 30 .-ból mind a 30-an hüLYék vagyunk , mert te vagy egyedül okos !
Na ne nevettess már .....
LY LY LY LY LY LY LY LY!!! Ez egy magyar betű !! És használni is szoktuk !!! Ja hogy te nem ?? :D
A tk azért kellene, hogy tisztán láss a felmenőkkel kapcsolatban. 6éve foglalkozom egy adott fajtával, s mára pontosan tudom, hogy milyen vérvonalú kutyákkal nem szeretnék fedeztetni, mivel a felmenői közt voltak hordozók ill. terhelt egyedek is. Még ha az ominózus egyed tiszta is, érdemes ezeket a tényezőket figyelembe venni.(Hogy a nagyszülők genetikai öröksége milyen hatással lehet a születendő kölykökre,például.) Valamikor én is tudatlan voltam, de voltak akik felnyitották a szemem,- nem, nem küldtem el őket melegebbre- és időt áldoztam rá, hogy megismerjem a dolgokat Nem volt szükségem rá, hogy ilyen oldalakon kérdezősködjek, meg azokat oktassam ki, akik jót akarnak alapvetően.
Amíg szükséged van rá, hogy ilyen helyekről szerezz infókat, addig ne szaporíts, kérlek. Ezt a legnagyobb jóindulattal mondom neked.
am , am , am , am !!!
Értem , tisztán értelek !
Kishúgom is ezt szokta mondani (2 oszályos ahogy írtam )
Te sem sokkal lehetsz több !
Te , ha már itt tartunk , nem linkelnél egy képet szeretett kutyusodról ?? Had nézzük már meg , azt mondtad, hogy különleges a színe , minket is érdekelne !
LY ,LY ,LY ,LY ,LY,LY,LY,LY,LY,!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__527186-miert-..
Tessék, próbálok segíteni, hogy ne te legyél a következő aki ilyen kérdést tesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!