Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
91/126 anonim válasza:
Félre olvastam! Sorry. xD Én nem vagyok fajgyűlölő. Sőt nem vagyok rasszista sem, csak téged utállak!
92/126 anonim válasza:
Ne aggódj, jó érzésű ember nem ad szukát a kutyád alá. Amint megszólalsz, elvágod magatokat az ingyé kiskutyától. További szép estét!
93/126 A kérdező kommentje:
hányszor mondjam már meg gondoltam magam nem pároztatom!am meg én is gyülök it mindenkit mert beképzelt gazdag elkényeztetet emberek vagytok bocsika állatok !am meg a tenyésztö is egy nagy szaporito mért szerintetek tk es fajta kutyát nem löknek ki?hát roszul tudjátok tegnap fel volt téve hogy bolognese kölyök tk es oltva csipes el vihetö családi okok miat na de mindegy ugy oda vagytok a fajta tiszta korcsotokal hát legyetek na csá.még ha ténleg korcs is a kutyám akor se lökném ki nem az számit hogy van e hüje tk ve vagy nem de maguknak csak az a fontos hagyuk márt viszik versenyre meg minden hova az maguk nem dijért csinálják meg a pénzért hát meg látcik mijen sok szinü emberek vannak tisztelet a ki vételnek!
2010. máj. 16. 20:04
94/126 anonim válasza:
Te komolyan nem tudsz semmit a kutyákról! Állatok mi? Szerintem összetévesztettél minket magaddal. De ha az mondom rád hogy állat akkor ezzel megsértem az állatokat!
95/126 A kérdező kommentje:
jovan márt nagyon unlak kocolj le te gyomorék
2010. máj. 16. 20:27
96/126 anonim válasza:
Kocolj? Nincs is ilyen értelmes szó! Ha nem vagy ránk kíváncsi NE NÉZZED A VÁLASZOKAT!
97/126 A kérdező kommentje:
dehogyis nincs ijen szo a kocolj azt jelenti hogy száljál le rolam ,meny haza,vagy takarogyál na és akor én vagyok a hüje amikor azt se tudod hogy egy szo mit jelent nem is hallottál rola
2010. máj. 16. 20:39
98/126 anonim válasza:
Rájöttem! A koccoljt a cigányok használják. Szóval nem értelmes magyar szó! Nem volt igazam (megint). :) És igen te vagy a hüLYe mert nem tudsz helyesen írni és a magyar szavakat sem ismered! (még mindig)
99/126 anonim válasza:
És ha nem jönnél rá akkor a nem az irónikus (ezt sem ismered gondolom) volt.
100/126 A kérdező kommentje:
igen akor hogyhogy magyar emberek is használják a szot?akor ök is cigányok?ugyhogy te vagy a hüje.mostmár ténleg huzz anyucidba kötekedni te helyes iro hülye gyerek
2010. máj. 16. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!