Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
41/126 A kérdező kommentje:
igen csak hogy 2 kutyám van de ö kölyköt szeretne .am meg a találtal van 2
2010. máj. 16. 12:01
42/126 anonim válasza:
Kedves kisgyerek! Nem kell magyarázni, mindenki tudja hogy össze - vissza kamuzol. A szomszédod (már ha igazat mondtál de kétlem) nem igazi tenyésztő. Semmit nem tudsz a kutyákról és a helyesírásról + fogalmazásról. Ha meg nem kell több válasz ne nézd őket.
43/126 A kérdező kommentje:
oh te nagyon tudod mi fojik mindenkinél te vagy az okos tojás.am meg nem vagyok kis gyerek na de mindegy.és én nagyon szeretem a kutyákat csak fel tettem a kérdést na de mindegy és csak el mondanám van egy keverékem is
2010. máj. 16. 12:40
44/126 anonim válasza:
Van egy 8 éves havanesed akit pároztatni akarsz (hülye ötlet). Van egy 2 éves havanesed akit találtál és van egy keveréked. Ez nekem 3 kutya. Nem 2.
45/126 A kérdező kommentje:
jo de én a fajtisztára gondoltam mivel arol volt szo
2010. máj. 16. 12:52
46/126 anonim válasza:
És valahol még írtad hogy egy 4 évesed is van. Ez már 4.
49/126 A kérdező kommentje:
jo nem értesz te semmit eböl na de mindegy.fogadok te állatvédö vagy azok enyire vaskalaposak
2010. máj. 16. 12:56
50/126 anonim válasza:
Szerintem azoknak az embereknek akik tartanak állatot 55%-a állatvédő (nem hivatalosan). Te nem vagy benne az 55-ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!