Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek jógában áll eldönteni mire akarja költeni azt a pénzt amiért keményen megdolgozik. Én állatokat mentek, van aki a rákos gyerekeket támogatja, van aki az oktatást, van aki az egyházat, a vakokat, fogyatékosokat, greenpeace, múzeumok és még lehetne sorolni. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, a világot úgy sem tudjuk megmenti, nem tudunk mindenkinek segíteni, de ilyennel nem lehet vagdalkozni, annak segíts akinek akkarsz. És mellesleg az állatvédők azok akik a rászorultakon is segítenek. Karácsonykor gyűjtenek a gyerekeknek és nem egyszer volt olyan eset, hogy egy kutyás család bajban volt, és a csóró kis állatvédők fogtak össze és kapartak össze használt, felesleg dolgokat hogy segíthessenek. Senki nem ajánlott fel sem audit, sem 1.000.000fonrintot, sem luxus lakást. 2-3.000forintból gyűlt össze egy nagyobb összeg. Úgyhogy hidd el, nagyon kevés a milliomos állatvédő.

És senki nem mondta hogy a fajtatiszta kutya jobb a keveréknél, ha nem hogy a szaporítás vezet a telt menhelyekhez és altatáshoz. És ahhoz hogy csökkenj a szaporítás, csökkennie kell az olcsó kutya keresletnek.

Kiforgatod a szavakat és meg sem próbálod megérteni amiről szó van. Szánalmasan ragaszkodsz a gondolataidhoz és támadod a másik 100 embert. Nem lehet hogy még is a többségnek van igaza?

2010. máj. 18. 19:03
 122/126 anonim ***** válasza:
Nem azért,de ha látjátok hogy felesleges a kérdezővel foglalkozni,minek írkáltok ide litániákat?Minek süllyedtek le erre a szintre?Ha szaporítani akar,azt így neten keresztül úgyse tudjátok megakadályozni,dolgozni meg úgyse fognak elmenni...
2010. máj. 18. 19:53
 123/126 anonim ***** válasza:
Igazából én már csak azért írok hogy visszaírjon és röhöghessek! xD
2010. máj. 18. 20:29
 124/126 anonim ***** válasza:

Én is így voltam , de már nem írok neki !

Nem tudja felfogni amit írunk neki, írni nem tud, sem fogalmazni .... :S No most akkor érdemes vele itt "veszekedni" ?? Nem ..... de azért én is igen jókat derültem rajta :P XD

2010. máj. 19. 09:40
 125/126 anonim ***** válasza:
Andersen bácsi meghalt :( Münchausen meg lópimpiri a kérdezőhöz képest :) Ez jobb, mint a Yózsi Barát, hát persze, hogy szívesen olvasgatom! XD
2010. máj. 19. 10:23
 126/126 anonim ***** válasza:
Jajj neee! Most már nem ír! Ennyit a nagy röhögésekről! :(
2010. máj. 19. 22:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!