Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/126 anonim ***** válasza:
Attól hogy te gyerek vagy én nem vagyok az! Mutass egy magyar szótárt ahol benne van ez a szó! Ha tudsz mutatni elismerem hogy igazad volt. És helyes írónak lenni jó dolog! Mert az emberek nem néznek hüLYének. Lásd: a te eseted!
2010. máj. 16. 22:07
 102/126 A kérdező kommentje:
hát én legelább tudog gondolkozni és nem szét müteni a kutyát!!!!!!!és tugyátok mit nem fogom ivartalanitani egy kutyát se.enyi erövel az embereket is lehetne !ez hogy van hogy a kutyának csak ugy meg ölik a kölykét és tesék el képzelni hogy magának el kötnék a pete fészkét/vagy kiherélnék maga mit szolna?meg hát ott vanak a kinaiak is pl és akor öket is meg kel ölni mert sokan vannnak?hát ez maguknak olyan jo tudás.hiába ir rá mert erre nem tud ugyse mit mert ha minden ember nem tudna szülni akor meg halna a világ de ez csak egy fel tétel !!!!!!!!! mert a kutyák is igy gondolgoznának és ök lennének a nagyobak akor meg nézném ki könyörögne kinek!
2010. máj. 16. 22:26
 103/126 anonim ***** válasza:

Eddig én voltam az aki próbált szépen szólni hozzád, gondolván még fiatal tapasztalatlan vagy de ez most már több a soknál. Hát mindenki szembe jön az autópályán? Nem lehet hogy te mész rossza sávban? Ha már mindenki ugyanazt hajtogatja (van aki szebben van aki csúnyán) nem lehet hogy te tévedsz? Bulvár füled van csak azt hallod meg amire tudsz provokatívan reagálni de a tényszerű magyarázatot nem. A törzskönyves kutya nem fajtatiszta, és nem azért hogy neked rossz legyen hanem mert ez egy tény. Attól még ugyanolyan cuki, aranyos, szeretni való állat csak nem fajtatiszta, legalább is nincs rá bizonyítékod így jogilag nem elismert, mert lehet hogy a nagyon távoli rokonai között van más fajta, ami rajta nem persze nem biztos hogy látszik, de ezt sem orvos, sem szakember nem tudja megmondani csak dns vizsgálattal.

És szerinted ha itt csupa milliomos elkényeztetett idióta lenne akkor törődnének veled? szerinted az elkényeztetett újgazdagok a gyakorikerdesek előtt ülve várják hogy tanácsot adhassanak valakinek? Nézz már magadba hány válaszolót provokáltál, 63 válaszod érkezett, és te mindnek folyamatosan ellent mondasz, ezt már nem lehet gyermeki tudatlansággal kimagyarázni.

És igen vannak benne gonosz, de szelíd, értelmes válaszok is amiből tanulhatnál.

2010. máj. 17. 06:51
 104/126 anonim ***** válasza:

Jó reggelt Magyar Ország !!!

Szeretném látni azt a hirdetést , arról a kis Tk.-ves kölyökről !!! XD

Látom azért még mindig nem tud írni helyesen :S

Én írtam neked értelmes választ, szépen, csúnyán , de hát ha az jut el hozzád, akkor mindegy !

Fogadok hogy azt sem tudod hogy kivel beszélsz, mármint a % ból ..... ! No mindegy !

2010. máj. 17. 09:09
 105/126 A kérdező kommentje:
oké lehet hogy igazuk van néhány dologban de nem sokban és tudom ki vel beszélek ez könyü állatvédökel na de má bocsi de aki elektromos meg ijen olyan nyakörvet tesz a kutyára az nem kinzás?és nem érdekel hogy nem irok helyesen de legelább nem vagyok állat kinzo mint maguk mert minden állatot ivartalanitani akarnak és akor fajta pusztitást végeznének am meg nem azért van a kutyák menhelyen mert szaporodnak hanem azért mert az emberek nem felelnek a kutyáért és ki lökik öket és vesznek egy fajtisztát na de mindegy am meg ez az élet rendje hogy szaporodnak az állatok de én most ezt nem rosz bol montam
2010. máj. 17. 13:02
 106/126 anonim ***** válasza:
51%
Már azt sem tudod mit írj , ezért írogatsz össze-vissza mindent ! Állatvédők ..... te meg egy mocskos kis szaporító leszel !
2010. máj. 17. 13:21
 107/126 A kérdező kommentje:
azért mert egyszer pároztatom?hát te vagy a mocskos .rohadj meg !meny azt törödj a saját kutyádal te nyomoronc .elég akor már a fajtatiszta kutyákbol is ha csak azt szaporitanak akor ugyan ugy el vesznek maguk is egy életet mint ha korcsokat szül vagy a maguk kutyája honan jött a golya hozta am meg szerintetek miböl él meg a tenyésztö is hagyuk má.
2010. máj. 17. 13:27
 108/126 anonim ***** válasza:
-_-"
2010. máj. 17. 14:00
 109/126 anonim ***** válasza:

Ez már hihetetlen. Nem rakok elektromos nyakörvet a kutyámra! Nem vagyok állatkínzó mert ivartalanítottam.

MOST JÓL FIGYELJ! Az ivartalanítás nem csak azét kell hogy ne szülessen több kölyök hanem azért is hogy ne legyenek a kutyáknak olyan HALÁLOS betegségei mint pl. a méhgyulladás ami általában az álvemhesség miatt van. Másrészt NAGYON TÉVEDSZ! Minden kutya aki menhelyre került azért van ott mert a gazdája kidobta mert túl sokat kellet rá költenie mert beteges kutya volt, utólag jött rá hogy nem fajtatiszta stb... és ez mind a szaporítás miatt van. És te itt mondod hogy a kutya had szüljön legalább egyszer, de Ő NEM AKAR! Ő nem azért szaporodik mert szeretne anya lenni! Hanem mert az ösztöne ezt diktálja. Ha pl. elválasztod a 9 hetes kiskutyát az anyjától és 4 hónap múlva visszaadod neki nem ismeri meg őt! Ez neked gyerek akarás? És igen, természetes dolog hogy születnek kiskutyák. De ha nem ivartalanítaná senki a kutyáját akkor több milliárd kutya lenne a Földön. És ha hirtelen több kutya lesz mint ember??? Akkor nem lesz egy csomónak gazdája! Ezt akarod? Ennyire rosszat akarsz ennek a fajnak? És ha mindenki a génhibás kutyáit szaporítja tovább nagyon hamar eltűnnek az ilyen több száz éves fajták mint pl. a havanese. Mert lehet hogy 60 év múlva már nem így fog kinézni mert össze -vissza keveredett már benne minden a szaporítók miatt. A tenyésztők csak olyan kutyákat tenyésztenek akiknek az ÖSSZES (akár 100 évre visszamenőleg) elődje FAJTATISZTA VOLT. Fel tudod ezt fogni??? Vagy még mindig magyarázni akarsz??

2010. máj. 17. 14:37
 110/126 A kérdező kommentje:
igen fel tudom fogni de ha én meg vizsgáltam tk veztetve van a kutyám ugy mint a tenyésztöknek akor én mért ne?most én nem azt akarom ezel hogy mindenki ne ivartalanitsa hanem hogy ha rokonok közt el osztod és tudod hogy szeretik akor semmi baj. én még soha nem adtam egyetlen kutyát sem menhelyre és nem is az utcára nekem van most ö és egyszer szüljön de én a rokonom nak adnák kis kutyát és a család közt ajándékoznám el na enyit eröl nekem nem kell pénz én nem tenyésztem nem akarom tul szaporitani csak ha lesz neki 4-5 kölyke én azoknak a kutyusoknak tudok gazdit aki nem adja oda !!!mivel a rokonunk is imádja a kutyust és ivartalanitani is fogják ugyhogy nem tenyésztik tovább és az én kutyám is ivartalanitva lesz csak egyetlen egy almot akarok enyi és azért köszi de én csak enyit szeretem volna.helyes irás provokáciot nem kérek mert tudom hogy irok okés!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 17. 15:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!