Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?
Eddig én voltam az aki próbált szépen szólni hozzád, gondolván még fiatal tapasztalatlan vagy de ez most már több a soknál. Hát mindenki szembe jön az autópályán? Nem lehet hogy te mész rossza sávban? Ha már mindenki ugyanazt hajtogatja (van aki szebben van aki csúnyán) nem lehet hogy te tévedsz? Bulvár füled van csak azt hallod meg amire tudsz provokatívan reagálni de a tényszerű magyarázatot nem. A törzskönyves kutya nem fajtatiszta, és nem azért hogy neked rossz legyen hanem mert ez egy tény. Attól még ugyanolyan cuki, aranyos, szeretni való állat csak nem fajtatiszta, legalább is nincs rá bizonyítékod így jogilag nem elismert, mert lehet hogy a nagyon távoli rokonai között van más fajta, ami rajta nem persze nem biztos hogy látszik, de ezt sem orvos, sem szakember nem tudja megmondani csak dns vizsgálattal.
És szerinted ha itt csupa milliomos elkényeztetett idióta lenne akkor törődnének veled? szerinted az elkényeztetett újgazdagok a gyakorikerdesek előtt ülve várják hogy tanácsot adhassanak valakinek? Nézz már magadba hány válaszolót provokáltál, 63 válaszod érkezett, és te mindnek folyamatosan ellent mondasz, ezt már nem lehet gyermeki tudatlansággal kimagyarázni.
És igen vannak benne gonosz, de szelíd, értelmes válaszok is amiből tanulhatnál.
Jó reggelt Magyar Ország !!!
Szeretném látni azt a hirdetést , arról a kis Tk.-ves kölyökről !!! XD
Látom azért még mindig nem tud írni helyesen :S
Én írtam neked értelmes választ, szépen, csúnyán , de hát ha az jut el hozzád, akkor mindegy !
Fogadok hogy azt sem tudod hogy kivel beszélsz, mármint a % ból ..... ! No mindegy !
Ez már hihetetlen. Nem rakok elektromos nyakörvet a kutyámra! Nem vagyok állatkínzó mert ivartalanítottam.
MOST JÓL FIGYELJ! Az ivartalanítás nem csak azét kell hogy ne szülessen több kölyök hanem azért is hogy ne legyenek a kutyáknak olyan HALÁLOS betegségei mint pl. a méhgyulladás ami általában az álvemhesség miatt van. Másrészt NAGYON TÉVEDSZ! Minden kutya aki menhelyre került azért van ott mert a gazdája kidobta mert túl sokat kellet rá költenie mert beteges kutya volt, utólag jött rá hogy nem fajtatiszta stb... és ez mind a szaporítás miatt van. És te itt mondod hogy a kutya had szüljön legalább egyszer, de Ő NEM AKAR! Ő nem azért szaporodik mert szeretne anya lenni! Hanem mert az ösztöne ezt diktálja. Ha pl. elválasztod a 9 hetes kiskutyát az anyjától és 4 hónap múlva visszaadod neki nem ismeri meg őt! Ez neked gyerek akarás? És igen, természetes dolog hogy születnek kiskutyák. De ha nem ivartalanítaná senki a kutyáját akkor több milliárd kutya lenne a Földön. És ha hirtelen több kutya lesz mint ember??? Akkor nem lesz egy csomónak gazdája! Ezt akarod? Ennyire rosszat akarsz ennek a fajnak? És ha mindenki a génhibás kutyáit szaporítja tovább nagyon hamar eltűnnek az ilyen több száz éves fajták mint pl. a havanese. Mert lehet hogy 60 év múlva már nem így fog kinézni mert össze -vissza keveredett már benne minden a szaporítók miatt. A tenyésztők csak olyan kutyákat tenyésztenek akiknek az ÖSSZES (akár 100 évre visszamenőleg) elődje FAJTATISZTA VOLT. Fel tudod ezt fogni??? Vagy még mindig magyarázni akarsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!