Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 anonim ***** válasza:

Ez semmit sem jelent. Az anyumék keverékében is van chip- nem az teszi fajtatisztává. Ugye, nem is lehetetlen véletlenül ráakadni egy ilyen kutyusra, hiszen a tiéd is talált:)) Szóval, türelem! Te azt hiszed, hogy a kutyád fajtatiszta- úgy legyen- találsz neki egy szukát ami szintén annak látszik. Mi lesz, ha valamelyik mégis csak más fajtát is "tartalmaz nyomokban"? Az a kölyköknél ki fog ütni. Akkor is kelleni fog a kölyök, ha inkább tacsira hajaz majd?

Amúgy meg mindent lehet, mi csak tanácsot adhatunk, felelősség tudatot nem.

2010. máj. 16. 10:44
 32/126 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem a csiptöl lesz faj kutya .de az orvos ki vizsgálta mert már voltunk dokinál!!!
2010. máj. 16. 10:49
 33/126 anonim ***** válasza:
A dokik sem mindenhatóak, nyugi. Állítólag a 4kilós kínaimnak 15kg-nak kellene lennie- az egyik orvos szerint.O.o A másikról meg inkább nem is mesélek.
2010. máj. 16. 10:58
 34/126 A kérdező kommentje:
na mindegy majd szakorvost kérdezek mert it egyik ezt mondja a másik azt és nem tudom mejik a jo.de azért köszönöm
2010. máj. 16. 11:03
 35/126 anonim ***** válasza:
A legtöbb állatorvos csak a pénzt lesi és még biztatni is fog, hogy szaporítsd a kutyád.
2010. máj. 16. 11:13
 36/126 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes , hogy az orvos egy ránézésre megállapította hogy a kutyád fajTAtiszta !

Oda DNS vizsgálat kellene , úgy esetleg megtudná mondani hogy a kutyus valóban fajTAtiszta e .

Egy talált kutyát elvinni pároztatni , ez egyszerüen abuszrd! Azt sem tudod pontosan hány éves, az orvos is csak sc/kb. ra tudja megmondani , sem szűrései , sem Tk.-ve nincsen ! És nem is lesz !

Ha én találnék egy látszólag fajTAtiszta kutyát, soha eszembe sem jutna pároztatni! Ha valóban nem a pénzért , haszonért pároztatnád, akkor amint láthattad nagyon sok kutyaus vár gazdira , és fogadnál örökbe, a tesódékkal együtt ! Egy fedeztetésért 1 kölyköt kapsz vissza , de neked is kell , és a tesódéknak is ! Érdekes.....

2010. máj. 16. 11:13
 37/126 A kérdező kommentje:
mondom volt dokinál és am nem a két évesröl beszélek most de tök 8 .és volt dns vizsgálat mivel nem akarjuk mi se hogy baja legyen.am meg ti is ösze visza beszéltek de azért had tudja márt egy szakorvos jobban .és ez egy 4 éves kan és oltásokal és faj kutya mivel vettük.na de mindegy
2010. máj. 16. 11:20
 38/126 anonim ***** válasza:

1. felelőtlen vagy!

2. hazudsz és észre sem veszed hogy nincs összefüggés a sztorijaid között.

3. attól hogy te hülye vagy még nem kéne minket is annak nézned.

2010. máj. 16. 11:44
 39/126 anonim ***** válasza:
Ácsi! Nem kell vitatkozni, én megoldottam a problémát. Mivel a kérdezének 3 (vagy ki tudja hány?)kutyája is van, egyet simán átengedhet a tesójának.Finitó -.-"
2010. máj. 16. 11:55
 40/126 A kérdező kommentje:

1 nem hazudok hanem 2 kutyám van

2 ti vagytok a hüjék

3 ti ugy elkényeztetitek az állatot minden hüjeséget meg vesztek neki pl kutya viz am el mondom ugyan az mint a csap viz és te honnan tudnád hogy mire kell a kuta meg hpogy szeretem e meg ijenek én csak egy kérdést raktam fel és ti meg ugy oda vagytok a trenyésztökel szerintetek ök honnan szerzik be a kutyá.nektek oda daja 100 ezerért azt közbe meg 10 ért veszik és onan tom hogy az egyik ember vagyis a szomszédunk tenyésztö és ö is ingyen vagy 10 ezerért veszi a kutyákat na csak enyit akartam.am meg montam nem kérek több választ mert ti is csak ugyanugy orvoshoz viszitek meg szak orvoshoz na de mindegy hagyuk

2010. máj. 16. 12:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!