Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?
Ez semmit sem jelent. Az anyumék keverékében is van chip- nem az teszi fajtatisztává. Ugye, nem is lehetetlen véletlenül ráakadni egy ilyen kutyusra, hiszen a tiéd is talált:)) Szóval, türelem! Te azt hiszed, hogy a kutyád fajtatiszta- úgy legyen- találsz neki egy szukát ami szintén annak látszik. Mi lesz, ha valamelyik mégis csak más fajtát is "tartalmaz nyomokban"? Az a kölyköknél ki fog ütni. Akkor is kelleni fog a kölyök, ha inkább tacsira hajaz majd?
Amúgy meg mindent lehet, mi csak tanácsot adhatunk, felelősség tudatot nem.
Milyen érdekes , hogy az orvos egy ránézésre megállapította hogy a kutyád fajTAtiszta !
Oda DNS vizsgálat kellene , úgy esetleg megtudná mondani hogy a kutyus valóban fajTAtiszta e .
Egy talált kutyát elvinni pároztatni , ez egyszerüen abuszrd! Azt sem tudod pontosan hány éves, az orvos is csak sc/kb. ra tudja megmondani , sem szűrései , sem Tk.-ve nincsen ! És nem is lesz !
Ha én találnék egy látszólag fajTAtiszta kutyát, soha eszembe sem jutna pároztatni! Ha valóban nem a pénzért , haszonért pároztatnád, akkor amint láthattad nagyon sok kutyaus vár gazdira , és fogadnál örökbe, a tesódékkal együtt ! Egy fedeztetésért 1 kölyköt kapsz vissza , de neked is kell , és a tesódéknak is ! Érdekes.....
1. felelőtlen vagy!
2. hazudsz és észre sem veszed hogy nincs összefüggés a sztorijaid között.
3. attól hogy te hülye vagy még nem kéne minket is annak nézned.
1 nem hazudok hanem 2 kutyám van
2 ti vagytok a hüjék
3 ti ugy elkényeztetitek az állatot minden hüjeséget meg vesztek neki pl kutya viz am el mondom ugyan az mint a csap viz és te honnan tudnád hogy mire kell a kuta meg hpogy szeretem e meg ijenek én csak egy kérdést raktam fel és ti meg ugy oda vagytok a trenyésztökel szerintetek ök honnan szerzik be a kutyá.nektek oda daja 100 ezerért azt közbe meg 10 ért veszik és onan tom hogy az egyik ember vagyis a szomszédunk tenyésztö és ö is ingyen vagy 10 ezerért veszi a kutyákat na csak enyit akartam.am meg montam nem kérek több választ mert ti is csak ugyanugy orvoshoz viszitek meg szak orvoshoz na de mindegy hagyuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!