Mennyi idősen lehet "pároztatni" a lány guppikat a fiukkal?
kb olyan 3cm es lehet a lány guppim.Lehet e pároztatni hogy terhes legyen?
Mennyi idős korukban ivarérettek?
Nem tartom külön őket.
Tavaly október környékén született egy csomó kishalam kb:50db,és én abból a nöstények közül szeretnék pároztatni egy nagyobb és idősebb fiu hallal.
Mert ugyanis még szüzek a lány kis guppik.
Arra lennék kiváncsi hogy lehet-e már ennyi idős korukban pároztatni?
Bocsi elirtam :D
Igen külön tartom őket.
Rakd őket egy akváriumba. Tényleg teljesen felesleges őket külön tartani. Viszont picit sok az 50 darab, abból tényleg jócskán lennének kis halak. Egy 5-8 dbot nemenként tegyél be egy közös akváriumba. Ha nincs egy harmadik, akkor javaslom inkább a lányokat tedd a fiúk közé.
Amúgy a halaknál nincs olyan, hogy szűz, de azért ez aranyos volt :)
"Mert ugyanis még szüzek a lány kis guppik."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ne haragudj, ez nagyon aranyos. a halak nem csinálnak erkölcsi és egyéb kérdést a szaporodásból. nem kérdezik meg a halmamát, elmehetnek-e randira az akvárium másik sarkába :DDDDDDDD
Az jó, ha külön vannak nevelve a nőstény és hím egyedek. 3-4 hónaposan kell a legszebb hímekhez berakni a szűzen nevelt nőstényeket (és igenis ezt a szót használják rá).
Már vettem más más helyről szép halakat.:D
Igy nem testvérek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!