Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?
Jó akkor most félre téve mindent. Ha nem vagy hivatásos tenyésztőd, nincs kennel neved akkor szaporító vagy. És az nem jó dolog. Mert így tudatlanul össze teszel 2 kutyát amiből beteg vagy keverék kölykök lehetnek. Tegyük fel hogy a te kutyádnak megvannak a szűrései, és mind negatív, tehát nem hordozója semmi betegségnek, de mi van ha a szuka akivel pároztatni akarsz hordoz betegséget, és mondjuk a szuka gazdája csak a pénzért csinálja és majd azt állítja megfelel pároztatásra? na akkor ott lesz majd 4-5 beteg, gyenge kölyök. És ha túl is élik, mi van ha azokat is tudatlanul szaporítja valaki és azok a kölykök az utcán végzik? Bizony az is mind a te lelkeden szárad majd. Épp elég kutya van a menhelyeken, ha csak egy kicsit szereted az állatokat, akkor nem szaporítod őket. Tudod a kutyáknál ez ösztön, egyáltalán nem élvezik se a párosodást, se az ellést. Akár be le is pusztulhat.
http://www.youtube.com/watch?v=WwJXYLpWTAc
Nézd meg ezt a videót, na ezeknek a kutyáknak a többsége mind egy ilyen ötlet eredménye. Őket is valaki a tesójának szánta, vagy ajándékba, vagy csak egy kicsit babázni akart, de aztán a kölyköknek már nem lett gazdájuk.
Szereted a kölyök kutyákat ezzel nincs baj, de akkor inkább jelentkezz ideiglenes befogadónak egy menhelynél, ők adnak neked kiskutyákat akiket megmenthetsz, ápolhatsz amíg gazdira nem találnak.
Ha meg konkrétan akartok egy fajtatiszta, egészséges havenese kiskutyát, akkor vegyetek igazi tenyésztőtől. 100.000ft körül van de az szép, fajtiszta, egészséges kutya lesz, és nem kell attól tartani hogy 2 évesen elpusztul.
Kérlek ezt mind gondold át, és ha már a többségünk ezt mondja akkor a matematikának hála tudhatod kinek van igaza.
Szeresd az állataidat és állj ellen a saját felelőtlen vágyaidnak.
ne almot hozz le.
nézd meg a fajtamentésnél is. ott szépek szoktak lenni!
Pont az akartam írni hogy valyon hány éves lehet ha nem ismeri az Y-os LY betűt sem :S Uff
akor = akkor !!!
hüje = hülye
Fajtiszta= keverék
FajTAtiszta= egy bizony kutyafajta , mert ha tényleg egy kicsi is értenél a kutyákhoz , azt tudnád akkor hogy minden kutya fajtiszta , de nem minden kutya fajTAtiszat! Gondlom a különbséget sem tudod !
De gáz....
Kiváncsi leszek fel ismeri e melyik szót írtam ly-vel :)
Amit pontossal kellett volna !
Habár... :P
na, és lassan megjelenik a szaporitók uj generációja is
buta vagy mint a fekete föld ...
és menheLY, b+ ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!