Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 A kérdező kommentje:
igaz nem vagyok állatvédö de nagyon szeretem a kutyákat és én csak fel tetem a kérdést és akor elnézést ha valami nem teccik de akor is szeretem a kutyákat még ha nem is vagyok állat védö
2010. máj. 16. 13:05
 52/126 anonim ***** válasza:

Jó akkor most félre téve mindent. Ha nem vagy hivatásos tenyésztőd, nincs kennel neved akkor szaporító vagy. És az nem jó dolog. Mert így tudatlanul össze teszel 2 kutyát amiből beteg vagy keverék kölykök lehetnek. Tegyük fel hogy a te kutyádnak megvannak a szűrései, és mind negatív, tehát nem hordozója semmi betegségnek, de mi van ha a szuka akivel pároztatni akarsz hordoz betegséget, és mondjuk a szuka gazdája csak a pénzért csinálja és majd azt állítja megfelel pároztatásra? na akkor ott lesz majd 4-5 beteg, gyenge kölyök. És ha túl is élik, mi van ha azokat is tudatlanul szaporítja valaki és azok a kölykök az utcán végzik? Bizony az is mind a te lelkeden szárad majd. Épp elég kutya van a menhelyeken, ha csak egy kicsit szereted az állatokat, akkor nem szaporítod őket. Tudod a kutyáknál ez ösztön, egyáltalán nem élvezik se a párosodást, se az ellést. Akár be le is pusztulhat.

http://www.youtube.com/watch?v=WwJXYLpWTAc

Nézd meg ezt a videót, na ezeknek a kutyáknak a többsége mind egy ilyen ötlet eredménye. Őket is valaki a tesójának szánta, vagy ajándékba, vagy csak egy kicsit babázni akart, de aztán a kölyköknek már nem lett gazdájuk.

Szereted a kölyök kutyákat ezzel nincs baj, de akkor inkább jelentkezz ideiglenes befogadónak egy menhelynél, ők adnak neked kiskutyákat akiket megmenthetsz, ápolhatsz amíg gazdira nem találnak.

Ha meg konkrétan akartok egy fajtatiszta, egészséges havenese kiskutyát, akkor vegyetek igazi tenyésztőtől. 100.000ft körül van de az szép, fajtiszta, egészséges kutya lesz, és nem kell attól tartani hogy 2 évesen elpusztul.

Kérlek ezt mind gondold át, és ha már a többségünk ezt mondja akkor a matematikának hála tudhatod kinek van igaza.

Szeresd az állataidat és állj ellen a saját felelőtlen vágyaidnak.

2010. máj. 16. 13:41
 53/126 anonim ***** válasza:

ne almot hozz le.

nézd meg a fajtamentésnél is. ott szépek szoktak lenni!

2010. máj. 16. 13:55
 54/126 anonim ***** válasza:
buta csitri, még írni sem tud...azt sem tudja, hogy j, vagy ly...nagyon gáz, szerintem van vagy 10éves maximum!!!gáz vagy, és szánalmas...inkább nézz magadba, aztán szóld le, a normálisan válaszoló, tapasztaltabb kutyásokat te idióta...hülye kis pisis vagy, aki azt sem tudja mit beszél...és még írni sem tudsz, na ez még nagyobb szégyen...inkább húzz vissza anyuci szoknyája alá, és ne szaporíts, mert az senkinek nem jó, de a hülye káposzta lével teli fejedbe ez nem fér bele úgy látom...szerintem nincs egy kutyád sem, még azt sem tudod, hogy mi a különbség a fajtatszita, meg a fajtiszta állat között.Pedig elmagyarázták neked, de nem fogta fel a kis miniatűr buta agyad...neked mindenért csak gratulálni tudok, butulj csak tovább, jó úton haladsz, a siker felé...:D vagy már meg is érkeztél...talán az utolsó
2010. máj. 16. 14:00
 55/126 anonim ***** válasza:

Pont az akartam írni hogy valyon hány éves lehet ha nem ismeri az Y-os LY betűt sem :S Uff

akor = akkor !!!

hüje = hülye

Fajtiszta= keverék

FajTAtiszta= egy bizony kutyafajta , mert ha tényleg egy kicsi is értenél a kutyákhoz , azt tudnád akkor hogy minden kutya fajtiszta , de nem minden kutya fajTAtiszat! Gondlom a különbséget sem tudod !

De gáz....

2010. máj. 16. 14:09
 56/126 anonim ***** válasza:
Kisgyerek, érthető a tudatlansága. De mi szépen leírtuk neked, ha kérdezel valamit hallgasd meg a választ, és ne csak azt amit hallani akarsz. Nincs azzal baj ha nem értesz hozzá, azért van ez az oldal hogy okosodj, de engedd hogy segítsünk.
2010. máj. 16. 14:11
 57/126 anonim ***** válasza:

Kiváncsi leszek fel ismeri e melyik szót írtam ly-vel :)

Amit pontossal kellett volna !

Habár... :P

2010. máj. 16. 14:22
 58/126 A kérdező kommentje:
jovan márt ti helyes irási hüjék csitroik vagytok ti hogy ijen hüjeséget irkáltok meg minden hagyuk má állat védök ti?azt meg nézem és montam má hogy csak kiváncsi voltam mit irtok a kérdésemre de nem vagyok szaporito legfeljebb ti.szerintetek ti mindent tudtok tán az ürböljöttetek vagy mi .hüjék egyrakáson.ez a forum is azért van ha valaki nem tud valamit akor nem le hurogni kéne a másikat hanem megtrobálni segiteni hát ez a oldal egy nagy szarság még hogy ti mindent tudtok azt közbe tök hüjeséget montok hogy nincs törzskönyv nem lehet ki vizsgálni meg ijenek hagyuk márt.és nem lehet mindenki 5 ös helyesirásbol
2010. máj. 16. 14:33
 59/126 A kérdező kommentje:
jo nem tudok helyesen irni de ti se mindig és nem vok kis gyerek azt még nekem van kicsi agyam mikor ti nem értetetek .akor dugjátok fel a tudományotokat ha enyire értetek hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 16. 14:43
 60/126 anonim ***** válasza:

na, és lassan megjelenik a szaporitók uj generációja is

buta vagy mint a fekete föld ...

és menheLY, b+ ...

2010. máj. 16. 14:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!