Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
 81/126 A kérdező kommentje:

eszetlen az te vagy . azért van az oldal hogy kérdezenek vagy nem?

csak magyarázni tudtok tudtok és azért tartok ijen fajtát mert teccik és szeretem volna mindig is ijen fajtát a saját kutyádal törögy ne máséval

2010. máj. 16. 17:01
 82/126 anonim ***** válasza:

ijen: Ilyen , Teccik: tetszik , szeretem:szerettem, törögy: törődj !

Te meg azzal törődj létszives hogy tanúlj már meg írni , mert rettentő bajok vannak veled, hogy ha még írni sem tudsz! Ne azzal hencegj hogy másnak Tk.-s kutyája van , hanem azzal hogy miért kell itt osztanod az észt ??

Ha nem lennél taknyos, akkor nem írogatnál állandóan vissza , és ráadásul butaságokat !

Utoljára oviban csináltam ilyet.... tiszta dedó !

2010. máj. 16. 18:17
 83/126 A kérdező kommentje:
én nem hencegek csak elmondom mert ép azt mondom hogy nem csak a tk-es kutya lehet fajtatiszta kutya és inkább hogy it pofázol inkább te tanulj meg provokálni
2010. máj. 16. 18:24
 84/126 A kérdező kommentje:
és talán neked a gyereked ö a taknyos meny fujd ki inkább az orrát!és tod mit nem érdekel mit magyarázol mert nem te szabod meg hogy mit csináljak
2010. máj. 16. 18:26
 85/126 anonim ***** válasza:

" inkább te tanulj meg provokálni" !

Mit tanúljak meg ?? Provokálni ?? Nekem van eszem , és használom , de nem arra hogy provokáljak másokat!

Nincsen gyerekem , 21/L vagyok , de te ???

Még írni sem tudsz , TE AGYON ISKOLÁZOTT KRETÉN !!

Te lehetnél az országunk szégyene....

Fogadok hogy a nevedet sem tudod pontosan leírni !

2010. máj. 16. 19:00
 86/126 anonim ***** válasza:
cigány-e vagy? :D
2010. máj. 16. 19:03
 87/126 anonim ***** válasza:
Te ! Én is ezen gondolkoztam ..... :P
2010. máj. 16. 19:06
 88/126 A kérdező kommentje:
te meg paraszt vagy?meg it mindenki?am igen cigány vagyok de legelább nem fajgyülölö paraszt
2010. máj. 16. 19:37
 89/126 A kérdező kommentje:
nem én provokálok hanem ti
2010. máj. 16. 19:38
 90/126 anonim ***** válasza:
Legalább ezt a szót helyesen írod! És te provokálsz nem mi. Ha tudnád mit jelent a szó nem mondtad (írtad) volna ezt. Ha nem tudod egy szó jelentését ne használd! Hogy jönnek ide a fák? Meg a parasztok? :S Ő nem az ország hanem a világ szégyene.
2010. máj. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!