Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 anonim ***** válasza:
Mintha írtad volna valahol hogy nincs törzskönyve. És ha van is neki akkor sem hiszem hogy vannak neki szűrései. Voltatok tenyész szemlén? Mert ha nem akkor felejtsd el! Mi van ha betegek lesznek? Azt akarod hogy a rokonaid nézzék ahogy szenved a kiskutyájuk? Ennek a szörnyű érzésnek akarod kitenni a családodat?? Mi van akkor ha az egyik kutya lábai patellásak lesznek? 50.000ft/láb (mi ennyit fizettünk). Ki tudják ők ezt fizetni? Szörnyű érzés. Tapasztalatból mondom. Sajnos én is kaptam az egyik rokonomtól kutyát. Ez lett belőle. 3 évesen elpusztult. Azt hittem belehalok :'(
2010. máj. 17. 15:45
 112/126 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

hát törzskönyve nincs de fajtiszta .és szürö vizsgálat az lesz"

????Értetlen vagyok, sajna :(

2010. máj. 17. 16:46
 113/126 A kérdező kommentje:
na ájjál le mit gunyolocc te se vagy jobb és nem akarok rosszat a kutyimnak de kérdezni lehet azért van ez a kicseszet oldal vagy nem olyanok mit szolnak bele akik csak hüjeségeket mondanak am meg ne gunyolodj én se gunyolodtam.am meg ne üsd bele az orod ha nem vagy kiváncsi és csak gunyolodni tucc
2010. máj. 17. 16:59
 114/126 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem sértésként írtam. Távol álljon tőlem. De ez a mondat tőled hangzott el a legelején, vagy nem? =((( Akkor, miért engem támadsz?
2010. máj. 17. 17:15
 115/126 anonim ***** válasza:
Nem is értem mit magyarázkodunk neki, amikor buta...szó szerint vegyétek..nem érti meg amit írnak neki!!
2010. máj. 17. 21:11
 116/126 A kérdező kommentje:
meg értettem fel fogtam de ti is fogjátok már fel hogy én meg gondoltam már rég magam akkor meg mi a bajotok? tudjátok mit nem érdekeltek én inkább a saját kutyámal törödnék.na sziasztok jo éjt
2010. máj. 17. 22:44
 117/126 anonim ***** válasza:

A kérdező teljesen ellentmondásokban beszél. Először azt mondja, hogy kan a kutyája, most meg már arról beszél, hogy fog szülni. Először azt mondta, hogy két éves, aztán három meg négy lett belőle. Először azt állítja, hogy nem törzskönyves a kutya, aztán már hirtelen igen?

Ez egy provokatív kérdés, nyilvánvaló, hogy ezek az állítólagos kutyák nem is léteznek, csak a kérdező minél több választ akar, ismeretlen okból. Szerintem hagyjuk abba a veszekedést, aki hülye az hülye is marad, hiába magyaráznak neki százan. Ne süllyedjünk le az idióta szintjére, mert legyőz a rutinjával.

2010. máj. 18. 15:25
 118/126 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! ABSZOLÚT IGAZAD VAN! Az ilyenre nem kell figyelni. Kb. 10-13 éves lehetsz. Állatod valószínűleg nincsen. Mert ha így írsz akkor beszélni sem beszélsz túl értelmesen és mivel a kutya értelmes állat ő is röhejesnek találná mint mi így nem hallgatna rád. xD Sajnállak. A szüleid igazán megnevelhetnének! Ti azt oszt. társaiddal ezzel szoktatok szórakozni a rossz időben?
2010. máj. 18. 15:43
 119/126 anonim ***** válasza:

Bárcsak kamu lenne, de én attól tartok hogy nem teljesen az...nagy az isteni állatkertje!

Valaki vegye el tőle a kutyákat

2010. máj. 18. 17:51
 120/126 A kérdező kommentje:
hát inkább a téged nevelnének meg ti a nagy állat szeretök hagyuk márt nektek csak a tk es kutya meg a fajtatiszta kutya joh más nem és a saját gyereketeknél is jobban szeretitek a kutyákat hát gratulálok!kutyáért ki adtok akármenyit de hát azért csak kutya az kutya és nem emberek mert ha az utcán hajléktalanoknak egy fityingett nem adtok de a kutyátoknak ijen meg olyan cucokat vesztek akor hagyuk má joh.ugybeszéltek a kutyákrol mint ha fontosabb lenne az egész világon!am meg nem mindegyik hajléktalan költi piára na de mindegy ugy is az van amit ti montok,az a igaz mindig am a hajléktalanok azok csak egy példa arra hogy mijenek vagytok azért ti is magatokba szálhatnátok és akor én is magamba szálnék na csak enyit
2010. máj. 18. 17:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!