Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nekem fiu havanese kutyám...

Ha nekem fiu havanese kutyám van mibe kerül ha (menyiért szokták pároztatni? ) szeretném pároztatni a kutyám,? és hogy szokták ezt? Mi viszük a lányhoz vagy a lány jön az én kutyámhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 21:54
 71/126 A kérdező kommentje:
ijeneknek mint ti az bisztos hogy nem mutatom meg és nem érdekel a tesod mert nem 2 .os vagyok amugyse császtok majd el megyek szakemberhez és nem állat védöktöl meg milliárdosoktól kérek tanácsot.márt bocsi
2010. máj. 16. 15:26
 72/126 anonim ***** válasza:
Azt hitten linkelsz képet nekünk ! No mindegy a ritka szin azt jelentheti hogy KEVERÉK A KUTYÁD(mert olyan szinű talán nincs is ) !!!
2010. máj. 16. 15:38
 73/126 anonim ***** válasza:
Egy kutyája sincsen, csak itt szórakozik ez a hülyegyerek.
2010. máj. 16. 15:43
 74/126 A kérdező kommentje:
hát jolvan ha nem hiszed hogy van te tudod.pl:a csokibarna szinü az nem ritka neked?vagy a fekete-fehér rajzos?vagy csak a sima fekete fehér?vagy a szürke? fogadok nem is hallotál még ijen szinüröl!am az egyik ismerösömnek csokibarna van meg szürke és mind a 2 tk-es
2010. máj. 16. 15:50
 75/126 A kérdező kommentje:
az a hüje gyerek aki zenyésztö létére nem hallot fajta tiszta havanese kutyárol!jo én is hüje vagyok ehez a fajtához de te is hüje vagy máshoz
2010. máj. 16. 15:51
 76/126 anonim ***** válasza:
Elvesztetted a fogadást! Hallottam. Nekem is van egy barna és egy fekete. És igazad van! Nem értesz ehhez a fajtához. Sőt az egész fajhoz sem. És igen, van amihez én sem értek (szerelés pl.) de az nem olyan fontos mint egy életről gondoskodni.
2010. máj. 16. 15:59
 77/126 A kérdező kommentje:
na és szürkéd is van?meg fekete-fehér rajzos is?és én csak ehez a fajtához nem értek de hagyuk inkább
2010. máj. 16. 16:06
 78/126 anonim ***** válasza:
meg az összes többihez se ...
2010. máj. 16. 16:20
 79/126 anonim ***** válasza:
Nekem nincs. De láttam már. Nem olyan ritka mint hiszed. És ha a többi fajtához értesz akkor miért ilyet tartasz. Eszetlen.
2010. máj. 16. 16:38
 80/126 anonim ***** válasza:
bocsi! . helyett ?
2010. máj. 16. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!