Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baranyában ki a legjobb doki...

Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?

Figyelt kérdés
A fülvágást elítélő emberek ne írjanak, mert nem érdekelnek az ilyen kommentek.
2011. jan. 28. 19:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/190 anonim ***** válasza:
100%

20:20!

Itt pont a műtétről van szó! Vagy nem olvastad? Akkor sajnállak!

Az ivartalanítás és a kupírozás ugyanolyan műtét. Mindkettőnek célja van. De ezt már leírtam. Ezen mit nem értesz? Írjam lassabban?

Ha ezzel nem értesz egyet, akkor írd már le, hogy akkor az ivartalanítás hogyan zajlik? De mondom nem a célját hogy minek.

Akkor szerinted az ivartalanítás nem szerveltávolítás?

2011. jan. 31. 20:59
 62/190 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. jan. 31. 21:00
 63/190 Doruss ***** válasza:
63%

Már bocsi, tudok olvasni és értelmeztem a kérdést. De muszáj elmondanom amit gondolok, mert nem bírom ki.

Valamit nem értek: ha neked az álló fül tetszik, miért nem veszel álló fülű kutyát? Ha mindenáron dobbermannt vagy kanárit akarsz, fogadd el úgy, ahogy van. És ne mondd, hogy a vágott fül szebb, mintha eleve álló lenne. Ha dobbermann kell, fogadd el, hogy kajla.

És honnan tudod, hogy nem fáj neki? A kutya az egyetlen akit erről nem kérdeznek meg, pedig pont ő az, akinek el kell viselnie, hogy az emberek kihasználják kiszolgáltatottságukat és barár dolgokat művelnek.

És gondolj bele: ijesztőbb lesz attól egy kutya, ha áll a füle? Ha házőrzőnek neveled, akkor ugat meg ilyenek, és akkor úgyis elijeszti a betörőket meg hasonlók. Miért, ha látnál egy kertet amiben van egy vágott fülű dobbermann, akkor nem mernél betörni, ha meg kajla, akkor igen? Mennyi idő kell még az embereknek, hogy megtanuljanak egy kicsit az állatok érzéseivel törődni és az ő szemszögükből látni a dolgokat?

Szerintem ezt alaposan át kéne gondolnod, mielőtt kutyát választasz és veszel. Olyat vegyél, ami megfelel úgy, ahogy van, és ne olyat, akit át kell műteni ahhoz, hogy megfeleljen. Akinek pedig semmiképpen nem jó eredetiben, annak nem való kutya.

2011. jan. 31. 21:09
 64/190 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítás elött sem kérdezi meg senki sem a kant sem a szukát csak kivan szolgáltatva nekünk.Pedig ő biztos mondaná hogy ez az ösztönöm a legerösebb utodokat nemzeni,kérlek ne vigyél műtétre.De mi emberek na mi aztán tudjuk mi a jó neked.
2011. jan. 31. 21:14
 65/190 A kérdező kommentje:
Képzeld most is álló fülű kutyám van nj.Most valami erősebbet szeretnék.Álló fülűből csak a bullterriert ismerem de az egyáltalán nem tetszik + az is egy ember mániás.
2011. jan. 31. 21:15
 66/190 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek igazat adok.
2011. jan. 31. 21:17
 67/190 anonim ***** válasza:

Nkiki_k9!

Ne vádolj olyannal, amit nem is tudsz.

Én már mentem menhelyre segítőnek -.-'

És szerintem közülünk már többen is -_-'

2011. jan. 31. 21:18
 68/190 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező! Köszönöm, hogy igazat adtál Dorrussnak ;)
2011. jan. 31. 21:22
 69/190 A kérdező kommentje:
Miben is?
2011. jan. 31. 21:23
 70/190 anonim ***** válasza:
69%
Azt nem tom csak írtad hogy utolsó előttinek igazat adsz. És ez jó, mert én is igazat adok neki!!! :)
2011. jan. 31. 21:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!