Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baranyában ki a legjobb doki...

Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?

Figyelt kérdés
A fülvágást elítélő emberek ne írjanak, mert nem érdekelnek az ilyen kommentek.
2011. jan. 28. 19:47
 181/190 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jól nyisd ki a szemed!

Ez csak egy szokásos munkahelyre utazás!

A gyerekeket ne kérdezd kicsodák mert életembe nem láttam őket!

[link]

Nekem te soha nem fogod megmondani hogy miért akarok ilyen vagy olyan kutyát. Azt majd én tudom! Maradjunk ennyiben!

Kettőnk közül te pattogsz a fotelodban fotelhuszár, mert annyira agresszív és erőszakos vagy, és nem veszed észre, hogy sz...nak a fejedre, és rohadtul fáj neked!

Sikerélményekben köszönöm szépen, de minden nap van részem! Nagyon rendes főnököm van aki imádja a kutyákat, az enyémeket is, főleg mikor embert fog a telepen. ( mert volt ilyen is) 100 000 ft prémium a fizetésen felül, nekem bőven elég!

Tudom, hogy neked ez is fáj de ez van!

A te korcs kutyád soha nem lesz képes olyan dolgokat csinálni amire büszke lehetsz, mert nem nevelted megfelelően!!!!

2011. febr. 4. 22:00
 182/190 A kérdező kommentje:
Csak arra vagyok kíváncsi hogy hány éves lehet én olyan 12-14 éves kis pondróra tippelek kb azon a szinten van szánalmas az egész ember nézzük levegőnek az a legegyszerűbb.Amúgy szánalmas hogy kutyáját annyira szégyenli hogy véletlen se említi meg az is olyan lehet mint a gazdája egy fogyatékos nyomi.:D
2011. febr. 4. 23:53
 183/190 anonim ***** válasza:
100%

Na igen.

Annyiból viszont nem tudom levegőnek, nézni hogy nekem vagy neked, vagy bárki másnak nem fogja senki megmondani, hogy mikor milyen kutyát vegyek, és hogy milyenre akarom formálni kívül belül.át

A kutyáját nem hibáztatom, de a gyökér gazdáját annál inkább, mert minden kutya olyan amilyenre formálják amilyenre nevelik ( nem nevelik ).

2011. febr. 6. 09:33
 184/190 anonim ***** válasza:
51%

Nekem semmi bajom azzal, ha egészségügyi okokból vágják fel a fülét egy kuytának. (erről korábban volt szó)

És nem lesz attól vadállat, ha felvágják neki, persze lehet egy tünemény is. Valaki eleve úgy hozza el a tenyésztőtől, hogy fel van vgva nei.

De ha megvan a kutya, akkor szerintem sem "kedves" dolog felvágni a fülét, gondoljatok bele, szegénynek nem lehet kellemes átesni a műtéten. És azt hallottam, az eső is bele eshet,amitől begyulladhat.

Mi nem a kutyáitokat ítéljük el, csak nem értjük miért akarjátok minden áron megfosztani őket a fél fülüktől. Nem véletlenül nőtt az oda.

A 41%-os emberkének miért kell mindig azzal jönni, hogy rosszul neveli a "korcs" kutyáját? Ezt nem tudhatjátok.

2011. febr. 6. 11:24
 185/190 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó.

Ne haragudj meg, hogy helyesbítek. A kutyák fülét nem felvágják ( felvágni pl. a hasát szokták mondjuk egy műtét során ) Hanem levágják, kupírozzák. A fül hosszából vágnak le belőle.

Maga a fül pamacsos lesz, szőr fedi a vágott részt is, és körülötte minimális szőr van. Eső nem nagyon esik bele, mert nem a fej tetején helyezkedik el hanem az oldalán.

Ám régen volt egy keverék lógó fülű kutyánk, na annak mindig be volt gyulladva a füle. Havonta látogattuk a dokit. A doki mondta, hogy lógó fülű kutyáknál jellemző a fülgyulladás. Persze ez nem jelenti azt hogy minden lógó fülű kutyának begyullad a füle.

Én azért vágattam a kanárik fülét, mert olyan helyen laktunk régen, hogy a többi házból állandóan kiengedték a kutyákat ( mai napig ), így nagyon sok kutyával találkoztunk haza felé menet, és sajnos ezek szoci mentes tanyasi agresszív kutyák. Tehát sok kutyával kellett verekedniük. Hiába nem támadósak az enyémek, ( addig komáznak amíg a másik bele nem csíp ) ha támadnak a kiengedett kutyák akkor védekeznek.

És most lehet azzal jönni hogy miért nem mentem másik úton, de a másik sőt a harmadik negyedik úton szintén kint vannak a kutyák....

Aki nem lakik ott nem tudja, hogy milyen megszokott dolog, kiengedni a kutyát. És ha szólsz nekik még fel van háborodva....

Úgy voltam vele inkább kicsinek vágjuk le a fülét, amíg nem keményedik meg a porc, és lehet formálni, hogy ne csak egy vágott valami legyen, hanem akkor legyen szép hegye neki. Ha felnőtt korában éri valami, azt már nehezebb műteni is, és kevésbé korrigálható.

Aztán ott vannak a kiállítások. Ezeknél a fejtáknál, előnyösebb a szépen vágott fül, mint a lógó fül. Mert ugye nem csak az anatómiát nézik hanem a szépséget arányosságot egyaránt. És mindezt pontotzzák. Egy vágott fülű kutya ennél a fajtánál biztosan veri a lógósat.

Hogy miért jövünk a neveletlen korcs kutyájával?

Hát azért mert az illető oncogito néven ugyan ezzel a stílussal írásmóddal már szét offolt pár topicot, csak most már módosította, hogy nem látszódjon a neve.

Ám ha nem ő lenne, már rég meg kellett volna cáfolnia, és felháborodva kikérnie, hogy milyen dolog hamis vádakkal illetni. De mivel még csak egy szót se ejtett arról hogy igaz vagy se, így inkább kerülte a témát.

Na és mivel oncogito, így ő írkálta régebben az egyik topikban, hogy neki milyen okos jámbor nem verekedős a kutyája, de a másik topikban, meg azt ecsetelgette, és még büszke is volt rá, hogy amikor megakarta simogatni egy gyerek, majdnem leharapta a kezét.....

Na és oncogito nem teheti meg hogy vegyen fajtatiszta kutyát, így a fajtatisztákat állandóan lekorcsozza, mert fáj neki.

De szerintem ha tudná hogy a keverék kutyáknak is rendeznek kiállítást, akkor lehet nem szúrná annyira a szemét, hogy egyes szép küllemű kutyák mennyi díjat bezsebelnek. Mert van keverék kutyáknak is ilyen rendezvény, csak hogy ott is viselkedni kell ám a kutyának, máskülönben kizárják a ringből, vagy a kiállításról.

2011. febr. 6. 12:17
 186/190 anonim ***** válasza:
Ja, bocs hogy rosszul használtam a szót! Amúgy megértelek, hogy te miért vágattad le a kutyád fülét,csak azokat nem értem akik divatból csinálják.
2011. febr. 6. 13:47
 187/190 anonim ***** válasza:
Mert valaki azt mondta, hogy úgy komolytalan a kutya. Akkor ne olyat vegyen. Ennyi.
2011. febr. 6. 13:48
 188/190 anonim ***** válasza:
80%

Előkerestem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1274089-dober..

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1302838-ha-az..

A stílus, az agresszív erőszakosság és okostojásság ugyanaz.

2011. febr. 6. 13:56
 189/190 anonim ***** válasza:
100%

:-D

Vágott füllel is komolytalanok.

Nálunk a lány főleg azon munkálkodik és töri a fejét, hogy mivel tudna felhúzni. Mindig kitalál valami. :-D

2011. febr. 6. 13:59
 190/190 anonim ***** válasza:
:)
2011. febr. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!