Rossz minőségű tápból melyik a "legjobb"?
Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :(
Főzni nincs időm.
Nincs időd főzni? Akkor a kutyádra mennyi van?
Minek vállaltál kutyát, ha se időd se pénzed rá?
Ne haragudj a kérdéseimért....
Kedves második: szakadj ketté...úgy szépen csendben....
Nekem spec magamra sincs időm főzni, de a kutyámra mégis van időm.
Kérdezzetek meg nyugodtan egy állatorvost, mi a véleménye az olcsó tápokról....
Ők is azt vallják, ha valakinek nincs pénze a drágább tápokra, főzzön a kutyának, de semmi esetre sem a selejt, szemét táppal etessen, amiben gabona és állati véren kívül max. 4% húsipari hulladék van.
Mindenki tudja h egy kutyának főzni nem 10 perc. Kell húst főzni, rizst vagy tésztát, kiszedni, lehűteni, a maradékot lefagyasztani. Ez 30-40 perc. És mindezt úgy h közben csak részfeladatokat tudsz otthon csinálni, mert arra kevés az idő h vmi nagyobba belekezdj.
Ráadásul vanna olyanok - mint én - akik utálnak főzni. Én nem főznék a kutyámnak.
"20 évvel ezelőtt még egyik magyar kutya vagy macska sem ismerte a konzerv vagy előre gyártott tápot,..."
20 évvel ezelőtt a kutyák átlagéletkora fele ennyi volt, akkor még állatorvosra sem költöttek, nemhogy kutyatápra...
20 évvel ezelőtt... A kérdésre válaszolj, ne a válaszra.
Különben miért lett volna feleannyi a kutyák várható élettartama (mert nyilván erre gondoltál, az átlagéletkorukat nem hiszem hogy számoltad...)? Most sem élnek tovább a kutyák, mint akkor. Fogalmad nincs mi van a tápokban, még a minőséginek mondott egyébként csak a marketingköltségek miatt sokkal drágább tápokban sem. A kenyér meg kenyér, a csont meg csont, az ételmaradék meg 20 éve is ételmaradék volt. Házikoszton, maradékon éltek a kutyák is meg a macskák is. Mégsem volt semmi bajuk. Most meg hordhatod állatorvoshoz 40-60 ezres meg mégdrágább műtétekre a fajtiszta kutyádat, meg 6000 egy oltás ha beteg, egy héten elviszed 4-5 alkalommal, 20-30 ezer Ft. Akinek ez kell, annak hajrá, dolgozzon és keressen 2 ember helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!