Rossz minőségű tápból melyik a "legjobb"?
Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :(
Főzni nincs időm.
Nem értem, miért kell nekiugrani így az "újgazdagoknak", de komolyan.
Többen kikérik maguknak, hogy azért, mert olcsó tápot, vagy házi kosztot etetnek, azért ne legyenek leszólva.
Hát akkor ez fordítva is így lenne helyénvaló. Félreértés ne essék, én nem újgazdag vagyok, mi már nagyon régóta gazdagok vagyunk. És csak azért, mert meg tudok engedni a kutyámnak átlag feletti dolgokat, attól még nem kell lefikázni, én sem mondok semmi rosszat arra, aki nem engedheti meg. Nem szép dolog ezen veszekedni. Azok, akik főzési tippeket adtak, szerintem nagyon jó dolgokat mondtak, kérdező szerintem jó ötletek és ,,receptek" azok, amiket írtak neked. :)
És ez is milyen sztereotípia, hogy minden újgazdag öltözteti a kutyáját. Igen, sajnos van egy-két ilyen majom. Ami azt illeti, és is a minap vettem az enyémnek (egy nagytestű) esőkabátot. Ugyanis hiába akkor a kert, hogy elveszik benne a kutya, minden nap becsülettel kiviszem kétszer sétálni, és azért, hogy ne ázzon meg a szőre. De ez nem divat, csak hasznos dolog.
Szóval nem hiszem, hogy hasznos ez a szitkozódás. Kérdező, sajnos én nem tudok neked érdemben segíteni ebben a kérdésben. Annyit esetleg, hogy belehalni biztos nem fog az olcsó tápba, lehetőség szerint minél gyakrabban tegyél neki bele emberi maradékot, és kész.
Utolsó: jaj már, minek ez a szöveg?!
Nem lesz beteg az olcsó táptól, ha kicsit feltuningolod neki maradékkal meg vitaminokkal, hús, főtt zöldség, esetleg egy kálcium pezsgős tabletta a vizébe időnként, nyers tojást ráütsz heti 1-2-szer, akkor nem lesz semmi baja az ég világon.
Ez a ne tarts kutyát szöveg meg már kezd az agyamra menni. Nem tudom utolsó válaszoló, hogy te melyik államban élsz, de ott ahol én, Magyarországon, ott elég SZAR! Az embereknek nincs pénzük maguknak ennivalóra.
Becsülendő, hogy a kérdező feljön, és itt kérdez, hogy hogyan tudna a legjobbat tenni a kutyájának. Akár ki is dobhatta volna, vagy beadhatta volna menhelyre. Valóban, a menhelyen kizárólag Royal-t, meg TOTW-ot etetnek, amelyik kutyáknak ez nem ízlik, azoknak még esetleg Orijent! Úúúúúristen, milyen ítélkező, elvakultak vannak itt.
Na, ti vagytok azok az újgazdagok, akiktől nekem is felforr a vérem... Pedig én az előtted lévő hozzászóló voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!