Tényleg a kutya az ember legjobb barátja? én sokszor úgy érzem hogy igen. Ti hogy vagytok vele?
Szerintem anakonda a legjobb.
Azért mert:
- tökéletes kígyó,
- imádja a gyerekeket(ham),
- nagyon kígyó,
- megvéd ha kell,
- mert nagyon szépen tud nézni amikor alszik,
- lehet vele csajozni (5 métere is megnőhet).
elsőnek! megvéd ha kell ?
azt meg hogyan ? :)
egyértelműen igen! Sajnos egy ember barát elárulhat, hazudhat, míg egy kutya soha nem tenne ellened semmi rosszat.
Ősidőktől fogva szolgálja az embert: őrzi a házat, megvédi a gazdáját, testőrként védelmezi, a gazda gyerekeit sajátjaként tekinti,
kiképeztek vakvezető,életmentő, drogkereső, rendőrkutyákat, és még sorolhatnám... nem férne ki, de egyértelműen a kutya az ember legjobb barátja.
Amelyik kutya megtámadja az embert, az a gazda hibája és sosem a kutyáé, mert minden kutya olyan lesz, amilyet az ember kihoz belőle, vagy agyon szaporitja és rossz tulajdonságokat örököl!
Igen. Én a kutyát tenném az első helyre, a macskát a másodikra, a lovat a harmadikra, ha versenyeznének. :) :D
"A macska vendég a háznál, a kutya családtag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!