Van rajtam kívül olyan ember, akinek a kutyája a legjobb barátja? :D
Állítólag ez nem jó dolog, mert az állat nem helyettesítheti az embert, blablabla...
De én akkor is így vagyok ezzelxD Aőámék szerint ez tök abnormális, stb... De ő az egyetlen, aki mindig meg tud vigasztalni. Mindig vidám, bármikor lehet vele ökörködni, dögönyözni őt, sétálni vele, kirándulni stb.
Sokkal jobb fej, mint a legtöbb ember:D
tényleg nem jó dolog, azt jelenti, hogy nincsenek igazi emberi kapcsolataid. (nem azt mondom, hogy a Te hibád, csak hogy nincsenek)
jobb esetben majd kinövöd, környezetváltozással, a személyiséged fejlődésével szerzel még igaz barátokat. ha jól sejtem kamaszkorú lehetsz, szóval van még erre időd.
Nekem abszolút a kutyám volt a legjobb barátom. (Továbbmegyek: az egyetlen)
Főleg mikor kiábrándulsz az emberekből.
Sajnos azonban szüleim eladták :(
Nekem is a kutyáim a legjobb barátaim, sőt (most sokan fognak lehurrogni ezért) a páromnál is előrébb valóak. :)
Mert lehet, hogy a barátok, pasik jönnek mennek, de egy kutya élete végééig velem marad, feltétel nélkül szeret.
Szerencsére a szüleim ebben semmi abnormálisat nem látnak, hiszen ők is ezt a nézetet vallják. :)
Szerintem ebben nincs semmi rossz! Nekem van négy nagyon jó barátom (mind kisiskolás korom óta) és vannak barátaim is, de ők mégsem tudnak annyi örömöt, annyi feltöltődést adni, mint a kutyáim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!