A kutya az ember legjobb barátja?
Szerinted is?
Van valami történeted, ami alátámasztja, hogy igaz ez a mondás?
Szerintem igen...
Történet?
Berakod a csomagtartóba először az asszonyt fél órára, utána a kutyát fél órára... ha kinyitod a kutya örülni fog neked, az asszony már nem biztos:)
én a kutyámat és még sok kutyát sokkal többre tartok még pár embert...nem üti bele az orrát a dolgodba, nem beszél ki a hátad mögött és emelett ha szereted ő is szeretni fog.
SOK EMBER TANULHATNA TŐLÜK ÉS EZT VICCEN KIVÜL MONDOM !!!
Így van! És a kutyán kívül a könyv az ember lejobb barátja... mert a kutyán belül túl sötét van az olvasáshoz.
(bocs, aki ismerte :))
Hát nem szeretnék vitatkozni! De szerintem a kutya és a ló egy szinten állnak.
Az én imádott kutyulim mikor sétáltunk és egy agresszív TACSKó jött felénk eléállt( dodi-roti) és jól elkergette.Megvédett!
A lovak meg a legszebb legkecsesebb állatok a világon!
Nem szeretnék változtatni mindkeettőt imádom!
Szerintem igen. Példa: volt a családunknak egy kutyája, egy spániel keverék. Még kamasz voltam akkoriban és meghalt az egyik osztálytársam, ami lesúlytott. Aznap este ültünk a nappaliban a családdal (6-an), tv-ztünk stb., és a kutyánk, még soha nem csinált előtte ilyet, de felugrott az ölembe és belegömbölyödött. Pedig 6-unk közül hozzám állt a kutya a legkevésbé közel, de akkor megérezte, hogy nagyon szomrú vagyok.
Azóta van saját kutyám is, akivel sokkal szorosabb a kapcsolatom, mint a régi kutyánkkal volt.
Szerintem egyébkén abban rejlik ennek a dolognk a lényege, hogy a kutya az az állatfj, ami képes olyan szinten ráhangolódni az ember apró rezdüléseire, mint senki más. Nem hiába vannak pl. epilepsziás roham jelző kutyák, akik már a roham előtt fél órával ráéreznek, hogy a gazdijuknak rohama lesz. De pl. a terápiás kutyák is nagyon rá vannak hangolódva a gyerekekre. De szerintem ha megfelelő a kutya-gazda kapcsolat, akkor egy "sima" kutya is képes ilyen szinten ráhangolódni a saját gazdájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!