Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?
Ilyen agresszív és durva stílussal nem csodálkozom, hogy van lelked a kutyádat csonkolni.
Biztos nagyon eltaláltam a barbár jelzőt veled kapcsolatban, mert igen érzékenyen érint.
Igen.
Ugyanis amíg kérdezel, vagy válaszolsz, addig miért bosszankodsz, ha válaszolok én is?
Az anya országban soha nem fogják a fülvágást betiltani, és az is külföld te gyökér!
Ha kell akár külföldre fogom vinni ha lesz legközelebb ilyen kutyám, de biztos hogy ki lesz hegyezve a füle!
Tudom ez neked fáj de ez van és nem tudsz ellene mit tenni!!!
Foglalkozz a korcs kutyáddal inkább, mert az ilyen gyökerek miatt útálják az összes kutyást, és halálfélmük van a szülőknek ha meglátnak a gyerekük közelében egy ebet!!!!
Miért zavar ennyire a véleményem?
Miért zavar az állatvédelem?
Miért zavar, ha vannak emberek, akik nem akarnak ok nélkül csonkolni kutyát?
Mikor írta akárki is hogy zavar maga a vélemény nyílvánítás.
Fogd már fel, hogy az AGRESSZÍV ERŐSZAKOSSÁGODBÓL van elege mindenkinek, pláne, hogy olyan valaki ossza az észt akinek agrsszív neveletlen kutyája van.
Erről egyedül te tehetsz!!!!!
Szerintem gyönyörű a kutya:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!