Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baranyában ki a legjobb doki...

Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?

Figyelt kérdés
A fülvágást elítélő emberek ne írjanak, mert nem érdekelnek az ilyen kommentek.
2011. jan. 28. 19:47
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/190 Doruss ***** válasza:
0%
Ja és persze az emberekkel sem vagy valami kedves. -_-''
2011. febr. 1. 18:58
 102/190 anonim ***** válasza:
16%

Még valami.

Akinek tetszik az álló fül, a rövidebb farok, az válasszon olyan kutyát, amelyiknek alapból ilyen van.

De ne szabjon át teljesen egészséges és ép állatot olyanra, ami csak az embernek tetszik, de természetellenes.

2011. febr. 1. 18:59
 103/190 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ma 18:59

Az ép, egészséges állat jelen pillanatban pontosan az emberi tevékenység miatt lett lógó fülű. A kutyák őse a farkas. Ha van lógó fülű farkas, akkor beszélhetünk a "maga természetes szépségében" lévő kutyáról.

2011. febr. 1. 19:07
 104/190 anonim ***** válasza:
16%

Jó, akkor a vizsla fülét miért nem vágják?

Vagy a bassetét?

Igen, az ember mesterséges lényt tenyészt, de még ezzel sem elégszik meg, az eredményt is átszabja.

Hol a határ, meddig lehet még kizsigerelni az állatokat?

Hogy vannak olyan rövid lábbal, hogy úszni sem tud, hogy olyan óriás termetűek, vagy olyan aprók, hogy nem élhetnek teljes kutyaéletet, hogy a tömpe orr miatt minden lélegzetvétel nehéz, (ami jópofa sokaknak) hogy vannak fajták, akiknél a szembetegség és az epilepszia alapból megvan...

De mind szép, mind tetszik valakinek, mindegy hogy a kutyának mennyi hátránya van belőle.

És tudjátok mi a csudálatos mindebben?

Hogy a kutya akkor is szereti az embert, ha bohócot csinálnak belőle, ha korcsot csinálnak belőle.

Szóval az embert semmi, de semmi nem tartja vissza, csak a lelkiismeret.

Már akinek van...

2011. febr. 1. 19:15
 105/190 A kérdező kommentje:
Na látom nem akartok elszakadni a témától.:D Én nem vagyok kedves hát igen mivel én nem vagyok egy türelmes ember és utálom ha cseszegetnek főleg ha 50-szer leírja ugyanazt mert nem fogja fel hogy ki a f*szt érdekel hogy ő mit gondol nem az volt a kérdés.Ennyi!
2011. febr. 1. 19:37
 106/190 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos az ilyen öntörvényű magatartásért nem fog egyhamar változni nálunk az állattartás.

Mert mindenki azt csinál, amit akar és sértésnek fogja fel a jobbítási szándékot.

2011. febr. 1. 19:56
 107/190 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak kérdező, de komolyan, ezt én sem bírnám idegekkel, amit itt páran művelnek. Orvosokat kérdeztél, és tök mást válaszolnak, már a farokvágásnál meg a medvéknél tartanak....szörnyű :(

Legeslegelső voltam...

2011. febr. 1. 22:20
 108/190 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó hát látod ilyen emberek is vannak sajnos.
2011. febr. 1. 23:29
 109/190 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Beütöd a googl-ba : állatorvos Baranyában. Kiadja az egész listát.

Csak ki kell választanod a neked megfelelőt. Az előbb megnéztem.

2011. febr. 2. 00:31
 110/190 anonim ***** válasza:
Az állatorvosok 80%-a nem vág fület. A maradék 20%-nak is csak a fele az, aki talán tényleg szép, normális fület fog csinálni a kutyának. Úgyhogy szerintem ne a guglira bízd a keresgélést, hanem tényleg kérdezgess és nézd meg, hogy melyik orvos milyen füleket csinált eddig :)
2011. febr. 2. 11:31
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!