Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?
látom nagyon tetszik nektek a fotelhuszáros hozzászólásom...
a kérdezőnek üzenem, hogy tényleg, nagyon csúnya dolog amit művel, fujj hát milyen ember vagy te, hogy le mered vágatni a kutyád fülét? biztos harcoltatni is fogod és ki lesz baszva egy udvarba, nagy hajólánccal kikötve...hát hogyne...:D
majd pont költenél vagyonokat egy viszonylag kevésbé divat kutyára, és még a fülét is megvágatnád, ha utána le se szarnád, hogy nől a kertben, mint a fű...
komolyan csodállak, hogy még van életkedved válaszolni a fotelhuszárnak:D
vagy újítsunk a billentyűzetharcosra?:P
elárulom az IQ fighter, netwarrior neveletlenkutyás barátunknak, hogy vágott fülű-farkú dobermann-om van, akit mentettem rossz körülmények közül, azóta már meglett az IPO vizsgánk, a kutya egy tünemény, álomkutya, a másik kan kutyámmal teljesen jól elvannak, egyszer se kaptak össze, semmiben nem zavarja a fül-farok hiánya...
emberekkel közömbös, kutyákkal, macskákkal jól kijön, úgy hogy 1,5 éves koráig ki volt rakva egy udvarba és örült, ha enni kapott...arról meg ne is beszéljünk, hogy babéziásan hoztam el a kutyát, élet-halál között...szerencsére sikerült megmenteni, és mostanra kutyának méltó életet él...
okoskodsz még, vagy elfogadod a tényeket??
bocsi, ha kicsit durva voltam, de felidegesít, hogy valaki ennyire öntörvényű és mindenki más szemét, aki nem osztja a véleményét...
Ja ja!
Azért mert fotelhuszár nem teheti meg, hogy fajtatiszta tiszteletet parancsoló kinézetű kutyája legyen, röktön el kezd korcsozni, és stb...csak mert fáj neki.
Az a baj, hogy amit megtehetett volna ( gondolok itt a korcs kutyájának a helyes nevelésére ) még azt se csinálta.
Pedig lehet idegbeteg kutyából jól szocializáltat képezni, csak akarni kell.
Én is jól szét néztem, meg olvasgattam róluk könyveket. Már ha találtam róluk.
Aztán egy ősszel kerestem meg egy tenyésztőt. December 6. -án a mikulás hozott is egy gyerkőcöt. Igaz akkor még a mama kutyánál volt úgy két hónapos koráig. :-)
Azért gondolkozzatok el azon, hogy külföldön miért is tiltják, és miért is nem vehet részt versenyen fülvágott kutya.
Megsúgom: előttünk járnak emberségben és humánumban.
De azért mi is kullogunk utánuk, mert egyre kevesebben vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!