Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?
Szerencsére az orvosok nyolcvan százaléka már nem barbár.
Nem gondolkoztok el ezen kissé?
18:58!
Nem veszed észre, hogy uncsi vagy? Hány topicot fogsz még szét offolni? Fejezd már be me marhára nem érdekel senkit az erőszakosságod!!!!!
Igen természet ellenes a fülvágás, épp úgy mint az ivartalanítás. Na és akkor mi van?
Ha a földhöz vered magad akkor is lesz fül és farokvágás!
Inkább menj a korcs kutyáddal egy kört, és neveld meg, hogy ne egye meg a gyerekeket. Mert az is természetellenes!!!!!
Kérdező!
Ha látsz az utcán vagy bárhol vágott fülű stafit, akkor menj oda hozzájuk és kérdezd meg hol vágatták, kit ajánl.
Már most ha elkezded a kérdezősködést, mire meglesz a kölyök nem kell kapkodni.
Minden jót!
Kanáris voltam.
UNCSI! UNALMAS! NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLSZ!
ÍRJAM LASSABBAN?
Válaszolok én szívesen konkrétan is a kérdésre:
NE VÁGASSA LE A KUTYÁNAK SE A FÜLÉT, SE A FARKÁT.
Elég érthető, vagy írjam bővebben?
Még precízebben a kérdésre:
S E H O L NE VÁGASSA LE A FÜLÉT A KUTYÁNAK.
Mivel nem te hozod a döntést mindenki helyett ( még jó ), így semmi beleszólásod nincs, hogy ki mikor hogyan vágatja a kutyája dolgait, ill. még abba se tudsz bele szólni, hogy akarja e valaki ivartalanítani vagy se. De ez már más téma.
Akár még több milliószor is leírhatod akármilyen betűkkel, akkor is lesz fülvágás, akár tetszik neked akár nem.
Ennyi! Leírjam mégegyszer, hogy fogjad végre??
Mivel nem én hozom a döntést, így beleszólásom sincs abba, hogy HOL végeztesse el.
Ha meg tanácsot kér, akkor tőlem azt kapja, hogy SEHOL.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!