Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baranyában ki a legjobb doki...

Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?

Figyelt kérdés
A fülvágást elítélő emberek ne írjanak, mert nem érdekelnek az ilyen kommentek.
2011. jan. 28. 19:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/190 anonim ***** válasza:
58%

Ahogy én látom, akik a csonkolást pártolják, többnyire igen alacsony az ingerküszöbük és rendszerint közönségesek, kulturálatlanok.

Ezért van, hogy a külsőségben akarnak tetszelegni, ezzel pótolnák azt, ami a belső tartalomból hiányzik.

A kutyákkal azonban tévednek.

Mert a kutya belső tartalmát nem a külsőség adja, nem az álló, vagy kajla fül, nem az, hogy a külseje mennyire félelemet keltő másokban.

Barbár szokás a csonkolás, nem a kutya érdekében van.

Nem maga a műtét a barbárság, hanem mert ok nélkül van a csonkolás.

Az ivartalanítás a kutyák érdekét szolgálja, mert kutyák tízezrei pusztulnak nyomorultul, gazda nélkül, megkínozva, mert létszám felettiek.

Ezért a kutyák szaporítása embertelen, a létszámuk korlátozása szükséges.

Aki nem érti ezt, az valóban csak használja a kutyát azért, hogy saját jelentéktelen mivoltát félelmetesebbnek akarja feltüntetni.

Szánalmas és szánni való az ilyen ember. Mert maga sincs tisztában saját tudatlanságával és rossz értékrendjével.

És nem is lesz reménye a változásra, mert alapból elutasítja az észérveket.

Ez van.

2011. jan. 31. 21:59
 82/190 anonim ***** válasza:
0%

Az ivartalanísnál se kérdezi meg az ember ill. az ,,állatvédő" hogy ugyan akarsz e utódokat. Sőt azt az állatot se kérdezi meg senki aki makk egészséges, hogy ugyan akarsz e még élni, akár akar valaki akár nem....

21:44.

Sajnálni tudom az ilyeneket mint te, hogy ha valaki nem ért veled egyet akkor már a kutyája is egy ,,szerencsétlen dög".

Szerintem te vagy a szerencsétlen! ( és nem a kutyád )

2011. jan. 31. 21:59
 83/190 A kérdező kommentje:
21.59!Ismersz nem hát akkor meg honnét tudod hogy én az életbe egy primitív bunkó vagyok?
2011. jan. 31. 22:06
 84/190 A kérdező kommentje:
Az előttem szólóval teljesen egyet értek.
2011. jan. 31. 22:07
 85/190 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező, a megnyilvánulásod bizony jellemez téged.

Közönséges és primitiv.

És tudod, aki úgy eszik, mint egy szamár, úgy iszik, mint egy szamár, úgy megy, mint egy szamár --- az szamár.

2011. jan. 31. 22:09
 86/190 anonim ***** válasza:
100%

21:59.nek.

Ha én most megírnám a nevemet és azt hogy két álló fülű dobermann boldog tulajdonosa vagyok, akkor leesne az állad!Vajon akkor is azt mondanád hogy ilyen kutyája csak a közönséges kulturálatlan embereknek van?

2011. jan. 31. 22:10
 87/190 anonim ***** válasza:
72%
21:59 olvasd el a kérdező kérdését de lassan hogy értelmezni tudd!!Nem a véleményeket kérdezte a fülvágásról!Egyébkén szégyeld magad te senki, engem te ne sértegess!!Vágott fülű staf gazdi.Ja és friss diplomás!
2011. jan. 31. 22:16
 88/190 A kérdező kommentje:
Igen sajnos primitívbe ment át mivel itt nagyon sok ilyen ember van sajnos.Én egy alapvető kérdést tettem fel de ti jöttetek és leromboltátok az egészet hét csak gratulálni tudok.És erről a szamaras dologról hány éves vagy?10?Mert kb ezen a szinten mozogsz.
2011. jan. 31. 22:18
 89/190 anonim ***** válasza:
77%

61%-os és 76%-os!!! Csak találgatni tudok, hogy milyen emberek lehettek, de azt nem írom le mert kitiltanának az oldalról. Ti pont hogy nem állatbarátok vagytok, hanem egy szerencsétlen idióták finoman fogalmazva. Nektek csak a szátok nagy, de gondolom ti még állatmenhelyet sem láttatok legfeljebb a tv-ben, mert az az igazi állatvédő aki tényleg a megkínzott kutyákért áll ki, nem pedig egy sz*ros fülkupírozásért pattog! Nekem egy farokvágott boxerem van, az égatta világon semmiben nincs hátrányban a többi "farkas" kutyákkal szemben. Ugyanúgy tud futni, szaladni nem hátrálja, éééss még a többi kutyával is jól tud kommunikálni, a puszta testhelyzetéből meglehet állapítani, hogy milyen kedvében van. Ja és hozzáteszem a nemegyszer volt neki fülgyulladása, mivel a szűk hallójárata nem szellőzött. Ezeknek a kutyáknak már csak az egészségük érdekében célszerű kupíroztatni, illetve farokvágni.

És ezzel lezártam a vitát!

2011. jan. 31. 22:32
 90/190 anonim ***** válasza:
16%

VAlószinűleg több menhelyet láttam mint te.

Az előző két kutyám is befogadott, amikor még nem volt divat az ilyesmi (az egyik tizenhét, a másik tizennégy évet volt velünk) a mostaniak is sintértelepről, illetve menhelyről hozottak.

Igaz, hogy vannak nagyon megkínzott kutyák - de ez még nem kisebbíti azt a barbár tettet, hogy ok nélkül csonkolják egyes kutyák fülét és farkát.

Szerencsére külföldön már tudják ezt és tiltva van.

Remélem, idehaza is lesz egyszer olyan generáció, amelyik már nem fogja csinálni.

Egyébként már most is sokan vannak - és egyre kevesebben vagytok csonkolás pártiak.

2011. jan. 31. 22:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!