Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baranyában ki a legjobb doki...

Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?

Figyelt kérdés
A fülvágást elítélő emberek ne írjanak, mert nem érdekelnek az ilyen kommentek.
2011. jan. 28. 19:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/190 anonim ***** válasza:
39%

Aki a fogalmakat önkényesen használja, az öntörvényű.

Nem is csoda, hogy csonkolt kutyád lesz...

2011. jan. 31. 20:16
 52/190 anonim ***** válasza:
100%

:-D :-D

Röhejesek vagytok!

Csak azt ne mondja senki, hogy az ivartalanítás nem jár stresszel. Az a seb nem húzódik nem fáj ébredés után?

és most nem taglalja mindenki hogy az miért jó és a fülvágás miért nem.

Mindkét beavatkozásnak célja van!

Ennyi!

2011. jan. 31. 20:18
 53/190 anonim ***** válasza:
39%

Nem a műtétről van szó.

A csonkolásról.

Az ivartalanítás azért van, hogy ne legyen több kutya, mint gazda. És ne szenvedjen az állat a párzás hiányától.

A fülcsonkolás meg csak divat, ami semmit nem javít a kutyán és semmi ellen nem véd.

Ha nem érted a különbséget, akkor van szakirodalom, tanulj, meglátod hasznodra fog válni!

2011. jan. 31. 20:20
 54/190 anonim ***** válasza:
39%

utolsó: teljesen egyetértek!!

De asszem sajnos nekik már nem lehet befolyásolni a véleményüket! Sosem fogjuk tudni megóvni az összes állatot. :( Agazdijuk olyan fa**ágokat művelhet vele, amit nem tudunk befolyásolni :(

2011. jan. 31. 20:25
 55/190 anonim ***** válasza:
100%
Az ivartalanítás is csonkolás hiszen eltávolittatsz a testéből nem kis darabot.De megvan a miértje.A fül és farokvágásnak is.Az én dobimnak van farka,de minek!Már nagyon sokszor kellett dokihoz menni mert állandóan oda üti mindenhova és nagyon tud ám vérezni.Kérdező ha neked ugy tetszik nyugodtan vágasd a fülét szép így is úgy is ez szubijektiv.
2011. jan. 31. 20:31
 56/190 A kérdező kommentje:
Én befejeztem mert nem szeretnék ilyen alacsonyra süllyedni mint ti.Egyikőtök kapálózás sem fog végbe menni ez már eldöntött tény.Ebből látszik hogy senki nem egyforma hála isten.Jelzem ezzel csak magatokat égetitek le de nekem mind1 aki hasznos információkat ír annak nagyon köszönöm!Én kérek elnézést a többiek viselkedése miatt.
2011. jan. 31. 20:34
 57/190 anonim ***** válasza:
100%
utolsóelötti:az én amstafim vágott füllel itt fekszik az ágyamban most ette meg az acana vacsiját miután a 3órás futásból hazaértünk.Na ki milyen f..ságokat csinál akinek vágott fülü kutyusa van?
2011. jan. 31. 20:36
 58/190 anonim ***** válasza:
71%

Ajj nem értitek meg hogy nem a szépségről van már szó, hanem a kutyáról? Ő nem egy fadarab, amit kedvetekre faraghattok! És a farka segíti a kormányzásban, egyensúlyozásban, és érzelmeit ezzel fejezi ki.

A fülük sem véletlenül lógó egyes fajtáknak, pl. a spánielnek és a basset houndnak a füle elvileg az orra felé sodorja a szagot, segíti a szimatban!!! -.-'

2011. jan. 31. 20:39
 59/190 A kérdező kommentje:
Abban egyetértek hogy amelyik kutyának tényleg szüksége van rá azt persze hogy értelmetlen megcsonkítani.De egy dobinak azért hagyják meg hogy tiszta seb legyen az már nem jó.Na meg a magyar vizslának azért vágták mert a farka csapkodásával elijesztette a vadat.Amúgy ne hasonlíts össze egy olyan kutyát aminek kell a fül és egy olyan kutyát aminek teljesen mindegy milyen Pl:kanári.
2011. jan. 31. 20:47
 60/190 Niki_k9 ***** válasza:

ahelyett, hogy a fül-farok vágás miatt sírnátok, menjetek inkább menhelyre önkéntesnek...

sokkal hasznosabb lenne a LELKILEG megcsonkolt állatokon segíteni, minthogy fotelhuszárként osztani az észt, ami ráadásul nagy többségében hülyeség...

a kérdezőnek meg csak annyit mondanék, hogy nem biztos, hogy a közeledbe fogsz találni fülvágós dokit, aki megbízhatóan dolgozik, lehet utaznod kell egy húzósabb távot, de szerintem megéri

Ő egy eléggé jól dolgozó doki:

MOLNOS LEVENTE DR.

EZREDES U. 1/B

1024 BUDAPEST , PEST

Telefon: (30) 948 5551

GEO: 47.510309, 19.021379

2011. jan. 31. 20:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!