Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?
Szerintem nincs olyan messze tőletek Kaposvár, ott van egy nagyon jó doki, aki gyönyörű fület vág!
Milyen fajta kutyusnak lesz? Én amstaffnak csináltattam vele, és tényleg szép munkát végez!
Remélem lesz idő, amikor törvényileg tiltják - és nem érdekel majd senkit, hogy van, akinek a csonka kutya tetszik.
Egyébként amelyik orvos ezt csinálja, az nem a legjobb, hanem a legbarbárabb.
Nem tudom, hogy az mennyivel jobb, ha a másik kutya tépi szét a fülét, sajnos sok "vágott" fülü fajtánál előfordul, hogy nincs levágva és játékból belekapnak. Vagy pl. dobinál elég gyakran előfordul, hogy a nem vágott fülünek gyullad a füle, mert nem tud szellőzni. Nem csak esztétikai okai vannak a fülvágásnak.
Válasz: Mindenképp nézd meg több munkáját a dokinak és csak utánna vágasd a fülét, legjobb szerintem a lézeres vágás, de ez még nem sok helyen van, legalábbis felénk:( Mi 230 km-re vágattunk fület.
Nem a műtéttel magával van gond, nem arra mondom, hogy barbárság.
Hanem arra, hogy egy teljesen egészséges kutyát csonkolnak.
Csak mert az úgy tetszik.
Ez a barbár dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!