Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baranyában ki a legjobb doki...

Baranyában ki a legjobb doki aki fülvágást csinál?

Figyelt kérdés
A fülvágást elítélő emberek ne írjanak, mert nem érdekelnek az ilyen kommentek.
2011. jan. 28. 19:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/190 A kérdező kommentje:
Ez elsősorban nem a tetszés hanem a "keménység" kifejezőeszköze.Nekem pl nem tetszik egy fül vágatlan dobi,kanári (max szuka) mert komolytalan az egész kutya.
2011. jan. 31. 15:05
 12/190 anonim ***** válasza:
15%
Ha rajtam múlna, olyan szabályt hoznék, hogy csak az vágathatja le a kutyája fülét, aki a sajátját is plasztikáztatja hegyesre. No meg a farokcsonkolásnál is hasonlóképen!
2011. jan. 31. 15:08
 13/190 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem rajtad múlik.De hagyd hogy más is írjon aki tényleg a kérdésemre válaszol.Köszönöm!
2011. jan. 31. 15:10
 14/190 anonim ***** válasza:
19%

Juhú látom itt is van legalább egy ellenszegülő! Igaza van, barbárság, sőt én úgy tudom, hál' istennek már be van tiltva! Am meg mi az, hogy "úgy komolytalan az egész kutya"???? Ez nagyon gáz! Egy szerencsétlen állatot megcsonkítanak, csak mert a gazdája szerint komolytalan. Nem tudom ki találta ki ezt a f***-ságot, de remélem, tényleg kimegy végre ez a "divatból".

Amúgy meg kis kajla füllel sokkal cukibbak!

Jah és különben is "komollyá" szeretnéd tenni a kutyát????? Egy kutya játékos és pajkos!

Am meg állatkínzás levágni a fülét és a farkát!! Nem véletlen olyan amilyen. Úgy jó ahogy született és kész! Remélem NEM találsz olyan orvost, aki vágni fogja a kutyád fülét!!!!!!!!!!(hiszen mondom, ahogy tudom betiltották)

2011. jan. 31. 15:17
 15/190 A kérdező kommentje:
Na csak jönnek.Nincs betiltva szerencsére és egy csomó doki van aki megcsinálja úgyhogy ez nem jött be.A cuki kutya elméleteddel meg menny máshova mer nekem nem egy kutyulimutyuli kell hanem egy erős házőrző aminek a kinézetétől már elkerülik a házat meg ne legyen már emberfan könyörgöm.
2011. jan. 31. 15:25
 16/190 anonim ***** válasza:
19%
jó és felvágott fül nélkül nem lehet jó házőrző??????????? nem vágom miért kell felvágni a fülét!!!!!!!!! és bocs hogy cukinak tartok egy kutyát -.-'
2011. jan. 31. 15:47
 17/190 A kérdező kommentje:
Dehogy nem lehet de mind1 nem érted de ezt nem is itt kéne megvitatni.Ha nem tudsz egy jó dokit ajánlani akkor nem itt a helyed.
2011. jan. 31. 15:51
 18/190 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem értem mi a f*sz közöd van hozzá hogy mit akarok csinálni a kutyámmal az enyém és nem a tiéd (főleg ha nem fáj neki és legális a dolog).Nem értem az embereket mit pofátlankodnak bele és erőltetik rá az ő elképzelésüket másra szánalmas!Amúgy meg már egy csomó ilyenféle kérdés oldalát tönkretettétek.Ha nem a kérdéshez akarsz jó választ írni akkor tovább lehet menni.
2011. jan. 31. 15:57
 19/190 anonim ***** válasza:
100%

Aha....csonkolás.

Az nem fordult még meg a fejekben, hogy a természetben nem jellemző a lógó, tasli fül? A kutyák formáit az ember alakította ki. A lógó fül is az ember műve, mert az olyan cuki.

A sokat emlegetett farkasős is álló fülű volt.

2011. jan. 31. 16:21
 20/190 A kérdező kommentje:
Egyetértek teljesen igazad van!
2011. jan. 31. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!