Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyasétáltatók! Miért sétálta...

Kutyasétáltatók! Miért sétáltatjátok a nagytestű kutyáitokat póráz nélkül? NAgyon idegesítő! És ha orrbarúgják a kutyátokat még ti vagytok felháborodva?

Figyelt kérdés

Lakótelepen lakunk, van egy yorkie kiskutyánk.Mindig pórázzal sétáltatom(!) hogy ne szökjön el, vagy ne menjen oda lóméretű kutyákhoz mert szédszedik. Erre a nagytestű kutyák gazdijai szemrebbenés nélkül póráz nélkül vannak!!! MIÉRT?? Én ha meglátom hogy közelednek egyből felveszem, de apa egyszer sötétbe sétáltatta, nekirohant egy kutya és ijedtébe megrugta...

Szerintem nagyon idegesítő....

2010. júl. 29. 12:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 A kérdező kommentje:

páran még mindig nem értig, de mind1:) ugyse tudlak titeket meggyőzni....itt okoskodtok.

na min1. Hajrá Magyarország, meg a póráz nélküli séta!!

2010. júl. 29. 13:21
 62/123 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy máshol ez nem így van, de nálunk ha vkinek agreszív kutyája van már messziről jelez és akkor odahívja a másik kutyás is a kutyáját. Bár ez nem sűrűn fordul elő, évente max egyszer.
2010. júl. 29. 13:28
 63/123 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:13

Tény hogy hoszú lett, de söszefoglaltad az összes válaszoló mondandóját :)

2010. júl. 29. 13:30
 64/123 anonim ***** válasza:
85%

kérdező utolsó hozzászólására:

ismét csak a kóbor ebekre tudok hivatkozni, még ha mindenki fegyelmezetten rövid pórázon tartaná a kutyáját akkor is ott vannak a kidobott/elszökött vad vagy akár szelíd kutyák és azokkal senki nem tud semmit csinálni mert egyszerűen leszarják azoknak a sorsát, bezzeg ha megtámadja valakinek a kutyáját VAGY ÉPPENSÉGGEL EMBERNEK MEGY NEKI, akkor képesek lelőni a kutyát. Érdekes hogy elötte senkinek se szúrt szemet. Tudod mindent meg LEHETNE előzni! Ez csak az egyén hozzájárulásán múlik.

2010. júl. 29. 13:33
 65/123 anonim ***** válasza:
81%

MILYEN ÉRDEKES,HOGY MINDIG A YORKI GAZDÁKNAK VAN VALAMI NYŰGJÜK MEG AZ ILYEN KIS SZOBACIRKÁLÓKNAK.

Könyörgöm te kapod fel azzonal a kutyád ha szembe jön egy kutya.TI SOHA NEM VAGYTOK HIBÁSAK DE MÁS GAZDÁT MINDIG HIBÁZTATJÁTOK!

szánalmas,kicsit elgondolkozhatnál.

2010. júl. 29. 13:40
 66/123 A kérdező kommentje:

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:13

KÖszönöm

2010. júl. 29. 13:40
 67/123 A kérdező kommentje:
én sem minősítem a te kutyád te se az enyémet légyszíves!Kössz
2010. júl. 29. 13:41
 68/123 anonim ***** válasza:
88%

dehogynem minősited látszik az egész irásból meg megfogalmazásból,hogy a nagy kutyákat lenézed.

Miért pont a nagytestű kutyákat emlited akkor?

JAH bocsi a kistestűeknek mindent szabad.elnézést elfelejtttem.

2010. júl. 29. 13:47
 69/123 A kérdező kommentje:

imádom a rotikat!!bobtailokat!!Akik megvannak nevelve..

Nem csak a kistestű kutyákat szeretem! Sőt mindegyik kutyában van valami szeretnivaló, aranyos szerintem.

Bár a pitbull meg a doberman nem a kedvencem..

Ha ez jött át az írásból akkor , nem ezekre a kutyákra gondoltam..

2010. júl. 29. 13:50
 70/123 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mi nem azézrt jártunk kutyasuliba (és költöttünk el nem kevés pénzt), hogy pórázon sétáltassam a békés, barátságos közepes méretű kutyámat élete végéig.

Képzeld mi is lakótelepen lakunk és itt is állandó vitatéma a kis és nagy kutya - pórázon vagy sem...

Mostanában egyre több a pitbull típusú kutya és nagyon barátságosak (amelyik nem az pórázon van). A kis kutyások legtöbbször odasem néznek amikor kapják fel a kutyájukat és szomorú látni ahogy a kicsi lóg a levegőben a bármekkora másik meg bambán nézi, hogy mi történt... :-(

Az enyém szabadon sétál és ha ismeretlen kutya jön akkor odahívom magamhoz, leültetem és hagyom, hogy a másik kutya gazdája eldöntse engedi-e ismerkedni őket vagy sem.

2010. júl. 29. 13:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!