Semmiképp nem kihúzhatóval, a pórázra kötött kutya helye melletted van (mögötted). Ha el akarom engedni, nem kell póráz, ha hívom, visszajön, nem én bohóckodok azzal a s zarral, hogy visszafejtsem a kutyát.
2011. szept. 13. 14:15
3/21 anonim válasza:
Én bizony kihúzhatóssal (flexi) sétáltatom. Semmi baj vele, így valamennyire biztonságban van de szabadon...
2011. szept. 13. 14:16
4/21 anonim válasza:
Flexi pórázunk van 3 méteres.Előtte is flexi volt 8 méteres,de szerintem felesleges olyan hosszú.Ha lehetett én elengedtem,ha meg nem lehetett akkor nyilván ne keverjen 8 méteres madzaggal össze vissza.:)
2011. szept. 13. 14:18
5/21 anonim válasza:
Van van öt pórázom kb 3 textil de a hossza egyiknek sem egyforma kb 1 méter - 1,20 lehet. A lánc kicsivel hosszabb az szerintem megvan másfél méter is. Általában textil van a nyakamban, hogy még is legyen nálam valami ha rá kell tenni vagy úgy döntünk megyünk valamerre sétálni. De van egy flexim is az 5 méteres. Azt akkor szoktam használni ha olyan helyre megyek ahol nem lehet elengedni, viszont azért neki is legyen már mozgása.
Magyarán pórázt nem túl sűrűn használok arra a 150méterre amíg átérek a futtatóra. Magam mellé hívom és mellettem jön én ahhoz lusta vagyok hogy lehajolgassak elengedni folyton a kutyát.
2011. szept. 13. 14:22
6/21 anonim válasza:
1,5 méter hosszú és bőr.
2011. szept. 13. 14:29
7/21 anonim válasza:
Bőr-1,20
textil.1- 1,15, 1,10
lánc-2 db. 1,25
flexi:5,5 m
2011. szept. 13. 14:36
8/21 anonim válasza:
Van 4db 3-om 1,5 m-es az egyik pedig flexi ..
én az 1,5 m-esel szoktam sétáltatni ... de az csak akkor van rajta ha jön egy kutya !
2011. szept. 13. 14:55
9/21 anonim válasza:
szabadon vannak.
csak a kocsitól a rétig, vagy az udvartól a rétig van rajtuk, az másfél méteres kiképző.
illetve fegyelmezőnél, őrző-védőnél, nyomnál, de az nem sétáltatás.
2011. szept. 13. 15:02
10/21 anonim válasza:
a kedves 80centis láncos ürgének irom hogy ha megkap az nem a kutya hibája hanem a tied,mert ilyen embereknek mind te nemvaló kutya sőt semmi féle álat se.hameg majd egyszer letépi a kezedet megérdemled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!