Milyen pórázzal sétáltatjátok a kutyátokat? (milyen hosszú? )
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 14:06
12/21 anonim válasza:
1,50 lánc, de most akarom lecserélni bőrre.
14/21 anonim válasza:
Van 1,5 méteres bőrpóráz, meg több állítható, fonott/vékony textil, az van 3 méter is ha maxra kapcsolom.
15/21 anonim válasza:
De amúgy nem használjuk csak ha muszáj.
16/21 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:06
szivesen kikötnélek én is téged te köcsög -.-"
18/21 anonim válasza:
1 méteres textil Julius k9, ez vált be a legjobban. Ezen kívül van 7 pórázunk (igen, 1 kutyára... ki kellett tapasztalni, hogy melyik a legjobb:D). Így megtanult nagyon szépen sétálni, általában nem is feszül a póráz. Aztán ha olyan helyre érünk, elengedem.
19/21 anonim válasza:
retriever pórázzal általában... kb. egy méter
20/21 anonim válasza:
nekem textil, kb 1.5 méteres. és csak akkor engedem el, ha mondjuk valami rétre érunk. mert pici a kutya és utol tudom érni, vagy ha nagy kutya jon, felkapom és elsétálunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!