Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyasétáltatók! Miért sétálta...

Kutyasétáltatók! Miért sétáltatjátok a nagytestű kutyáitokat póráz nélkül? NAgyon idegesítő! És ha orrbarúgják a kutyátokat még ti vagytok felháborodva?

Figyelt kérdés

Lakótelepen lakunk, van egy yorkie kiskutyánk.Mindig pórázzal sétáltatom(!) hogy ne szökjön el, vagy ne menjen oda lóméretű kutyákhoz mert szédszedik. Erre a nagytestű kutyák gazdijai szemrebbenés nélkül póráz nélkül vannak!!! MIÉRT?? Én ha meglátom hogy közelednek egyből felveszem, de apa egyszer sötétbe sétáltatta, nekirohant egy kutya és ijedtébe megrugta...

Szerintem nagyon idegesítő....

2010. júl. 29. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 A kérdező kommentje:
ja bocs. *eszetlenül:D
2010. júl. 29. 12:44
 32/123 anonim ***** válasza:
72%

Én csak annyit kérek mindenkitől hogy tartsa pórázon a kutyáját felőlem lehet egy dán dog egy doberman vagy egy yorki,ja és persze tudja visszatartani a pórázzal, ha futtatni akarja menjen olyan helyre ahol más kutyák is vannak és nem zavar senki mást

Mindenki olyan kutyát válaszon amelyikkel tud bánni.

2010. júl. 29. 12:45
 33/123 Septimius ***** válasza:
44%
Igen, tudom, mindig minden kutya visszajön - ez egy hazugság. Bármikor, bármelyikbe belecsaphat valami, amikor nem hallgat sem Istenre, sem emberre. Tesóm békésen sétáltatta a kutyát, amikor a semmiből nekirontott egy másik. Azon ELEKTROMOS fegyelmező volt, de arra sem hallgatott - csak az érdekelte, hogy széttépje a miénket. Szerintem a felelős állattartó belátja, hogy igenis, bizonyos kutyáknak kell az a póráz.
2010. júl. 29. 12:46
 34/123 anonim ***** válasza:
90%
azt nem értem, hogy a kóborkutyákról mért nem írsz semmit? honnan tudod hogy amelyik kutya megtámadta a drágaságod az pont gazdás kutya? Ugyanis ebben az országban alig van oylan település ahol ne lenne (minimum)3-4 elhagyatott eb, akiket 2 év alatt senkinek se jutott eszébe hogy elvigye haza vagy valami.
2010. júl. 29. 12:47
 35/123 A kérdező kommentje:
NA végre, köszönöm..!
2010. júl. 29. 12:49
 36/123 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy kevesen látják be hogy igy kénee...
2010. júl. 29. 12:49
 37/123 anonim ***** válasza:
91%
Hát igen, mert az elektromos nevelővel lehet ragaszkodó, gazdaszerető kutyát nevelni és attól tudni fogja ki a főnök. :) Csodálkozol hogy nem ment vissza? Arról nem mi tehetünk hogy a te kutyádba belecsap valami. Másoknak, pl az én kutyáimnak nem hiába vannak vizsgái és nem hiába tapasztaltak az életben, akárhogy fáj neked egy jólnevelt kutya igenis mindig szót fogad. És egy jólnevelt kutya gazdája tudja mikor kell megkötni a kutyáját, de semmiképp sem mindig. Azon már túlhaldott a kor amikor a kutyát megbízhatatlan vadállatnak tartották.
2010. júl. 29. 12:50
 38/123 anonim ***** válasza:
92%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:45

Sajnos nem mindenkinek van elhetősége naponta bejárni egy olyan városba, ahol van kutyafuttató... nálunk a parkban sétáltatja mindenki a kutyát vagy az utcán vagy ahol csak tudja. Igen, vannak belőle konfliktusok,de meg tudjuk beszélni a dolgokat mert nem vagyunk barbárok. Nem mondom hogy nekem van igazam, szerintem mindenki szavában van igazság. De azt ne merje senki lelkiismeret furdalás nélkül mondani hogy ő mindent jól csinál és hogy ő mennyire tökéletes! Ugyanis szerintem mind a "támadó"kutya gazdája és a megtámadott kutya gazdája is felelős. Továbbá én nem sétáltatnám oylan helyen a kutyám ahol már többször is előfordult oylan hogy megtámadták.

2010. júl. 29. 12:52
 39/123 anonim ***** válasza:
94%
Na igen, a kóborkutyák senkit nem zavarnak, csak azok akiknek van gazdájuk, és próbálják lemozgatni őket. Nekem anno mindig erőltették, hogy tegyek szájkosarat a kutyámra, mert ijesztően néz ki, egyszer egy kóbor rottweiler keverékkel összeugrott, a férjem szedte szét őket, gyönyörűen nézett ki utána a miénk, csupa lyuk volt a feje, nem győztem ápolni, azóta aki ilyet talál ki közlöm vele, hogy majd ha nem lesz egy darab kóborkutya sem a környéken, és nem fognak a macskák a homokozóba sz@rni, ahová lejárok a gyerekemmel, és nem fogják ezek sem megtámadni a kutyámat, akkor esetleg el fogok gondolkodni a dolgon, de még akkor is feleslegesnek tartom.
2010. júl. 29. 12:52
 40/123 Septimius ***** válasza:
14%
Nem az én kutyámba csap bele valami, hanem a másikba. És nemcsak elektromos fegyelmezős ment neki, hanem az is, aki mindig visszahívható volt. Már tudod, hány gazdával találkoztunk, aki azt próbálta velünk elhitetni, hogy eddig mindig visszajött és ez volt az első? És az sem igaz, hogy ezek csak erőfitogtatások: legutóbb 3 helyen vérzett a kutyánk, egy helyen meg felrepedt a bőre.
2010. júl. 29. 12:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!