Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Miért nem bűn megölni egy...

Miért nem bűn megölni egy állatot?

Figyelt kérdés
Illetve, de az, viszont 99%-ban csak macska, kutya esetében. De egy malac vagy csirke mitől lenne más? Ugyanúgy érző lények, mint a kutya, vagy akár az ember! Mikor fog eljutni végre oda az emberiség, hogy ne gyilkolja az állatokat? Mikor fog arra rájönni az emberiség, hogy NEM KELL hús az életben maradáshoz? Minden ismétlem, MINDEN olyan dolog, ami a húsban van pótolható, akkor meg? Állítólag az ember a legokosabb faj a világon, de úgy érzem, hogy sokszor még a hangya is okosabb.

2020. szept. 17. 02:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
26%

80-as válaszoló : https://www.youtube.com/watch?v=55HdC936R8M

Itt van pl. egy filmrészlet a halakról, de száz másikat is meg kell nézni, ha az ember rálátást akar szerezni a témára. Többek között elhangzik, hogy sokáig haldokolnak, a tenyésztés miatt nincs életterük, emiatt megsüketül az álllomány fele...stb. Ez mind-mind az ember miatt történik velük.

2020. nov. 10. 09:33
 92/99 anonim ***** válasza:
74%

Erre a megoldás ugye az, hogy akkor nem eszünk halat?

Nem.

A normális megoldás az, hogy:

1: BETARTJUK a tenyésztés már eddig is létező szabályait. Ezt kellene segítened, a fenti film terjesztése helyett.

2: Ha ez kevés lenne, akkor kiegészítjük a szabályokat. Ezen kellene dolgoznod a fenti propaganda helyett.

2020. nov. 10. 09:50
 93/99 anonim ***** válasza:
32%
Sehol senki nem irta, hogy tiltsuk be a halfogyasztást,még csak nem is célzott rá. A létező szabályokat pont nem betartani kéne, hanem megreformálni, de mindegy :) Ez a filmrészlet neked propaganda ? nevetséges...
2020. nov. 10. 09:54
 94/99 anonim ***** válasza:
86%

Ja.

A "ne egyél húst" neked mit jelent?

Amúgy nekem azt, hogy hülyeséget beszélsz. Az embernek szüksége van valamennyi húsra IS.

A szabályok megreformálása viszont érdekelne.

Te mire gondoltál itt?

2020. nov. 10. 10:23
 95/99 anonim ***** válasza:
0%
Lennének erről is gondolataim, de itt befejezenm veled a "kommunikációt" . Az előbb kioktattál, hogy még a tenyésztett húst sem pártolom, miközben épp azt mondtam, pártolom. Egy büdös érvet nem tudsz a témában felmutatni, nem is tudom hány éves lehetsz (én egy unatkozó 15 éves gimnazistára tippelek látatlanban), érvelni nem tudsz, most meg van képed azt mnodani, hogy hülyeséget beszélek (mit is ? mikor is ? hol is ? ), majd közlöd, érdekelne a véleményem a túlhalászat és a horgászat megreformálásáról. Köszi, elég volt. Nem vagyok én senkinek a csicskája, hogy minden második kommentjében lehülyézzen, úgy, hogy ő maga egyetlen értelmes , hasznos érvet nem tudott még a témában felmutatni.
2020. nov. 10. 10:32
 96/99 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert ha csak szavakban "pártolod", és azt is csak akkor, ha már semmiképpen nem tudod elkerülni, az ugye nem az igazi.

De magadtól miért nem hoztad elő?

Miközben az EGYETLEN dolog, amit tőled hallok, az, hogy "ne egyél húst".

Egy szót nem mondasz arról, hogy lehetne javítani a haszonállatok körülményeit (sőt: még föl se veted, hogy ez lenne a megoldás), ugyanígy egy szót se mondasz a tenyésztett húsról, stb. stb.

CSAK EGYETLEN DOLGOT ISMÉTELGETSZ, ami azonban butaság, nem működik.

És nagyon gyanús az is, hogy a szabályok megreformálásáról NEM fogjuk megismerni a gondolataidat.

Ezt a meglepetést...

2020. nov. 10. 11:06
 97/99 anonim ***** válasza:
76%
Fogjuk hallani az állattartási szabályok reformjáról a gondolataidat, vagy sem?
2020. nov. 10. 11:51
 98/99 anonim ***** válasza:
76%
Én nem csak eszek halat,de ki húzom őket a vízből egy horognál fogva!
2020. nov. 10. 20:28
 99/99 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó, igazad van, legyen mindenki büszke arra, hogy jó sok fizikai fájdalmat, sérülést okoz minél több élőlénynek emberi élete során .Szuper hozzáállás, sokat ér az Állatvédelem topik a gyakorin.
2020. nov. 11. 03:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!