A mai nap irhamellényben, csizmában és bőrkesztyűben voltam. Az utcán megkérdezték, hogy tisztában vagyok vele mennyi állatot kellett ezekhez megölni. Ti rosszul éreznétek magatokat?
Nem, mert eleve nem vennek fol veszelytetett/ vedett alatt borebol es szorebol keszult ruhakat. Tobbre tartom egy allatt eletet, divatozni meg lehet mu dolgokkal is.
Szoval igen, melysegesen szegyeld magad!
Jahh hogy a feljebbit kérdezném meg tőle.
Előző voltam.
Nem érezném.
Igazából kva mindegy, megveszem-e a bőrcuccot vagy nem, az állat már úgyis halott, és ha morális alapon nem vásárolnék dolgokat, akkor saját magam varrnám meg szőném a textilt meg farmon élnék és saját tyúkot tartanék meg lenne egy üvegházam :D
Nem az én vásárlásomtól lesz rosszabb a kambodzsai kisgyereknek meg a nyuszinak, hanem a nagy multik kihasználó meg elnyomó üzleti tevékenysége miatt. B-szogassák azokat, ne engem.
Meg a bőrszerkóba öltözött vagány motorosokat, ne egy csajt miaszar :DDDD
Aki a csirke, marha, birka stb gyilkolást elfogadottnak tartja, annak üzenem, hogy a tehénnek, barinak, pipinek is pont olyan lelke van, és pont úgy érez, mint egy csincsilla vagy egy róka. Szóval ha full vegán valaki, akkor szövegeljen. Kivagyok a fotelhuszároktól, akik osztják az észt meg szidják a bundát viselő embereket, közben meg éppen a monitor előtt tolják az arcukba a hurkát, kolbászt, rántotthúst. Elárulom, ezek sem a sparban teremnek!!! Akit a marhabőrcipő hidegen hagy, attól kérdezem: néztél már bele kisboci szemébe?
Ha valaki vegán, az elismerésre méltó, én nagyon erős jellemnek tartom. Le a kalappal előtte! De olyannak nincs joga beszólni, vagy osztani az észt, aki különbséget tesz élet és élet között az alapján, hogy mit tart cukinak!
#8 félreérted nem azért kár a bundáért mert szegény kicsi csincsilla/róka, szimplán feleslegesen halnak meg, a marha, disznó, tyúk minden porcikáját felhasználják de csak a szőréért leölni egy állatot pazarlás.
#7 persze, a 60 kilós 160 centis csajokba könnyű belekötni, ők nem szólnak vissza bár egyszer a PETA megpróbált a bőrcuccok miatt tönkrevágni egy motoros találkozót.... nem is értem miért de nem sült el jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!