Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mai nap irhamellényben,...

A mai nap irhamellényben, csizmában és bőrkesztyűben voltam. Az utcán megkérdezték, hogy tisztában vagyok vele mennyi állatot kellett ezekhez megölni. Ti rosszul éreznétek magatokat?

Figyelt kérdés

2017. nov. 29. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

9-es, 8-as vagyok. Félreértettél. Én eszem húst, sőt, van pár szőrből készült dolgom is. A bőrt is szeretem. Nekem azzal van bajom, ha valaki különbséget tesz állat és állat között. Szerintem ugyanannyit szenved egy tehén, mint egy róka, akit felhasználási célból tenyésztenek. Ugyanúgy éreznek.

Egyedül egy vegánnak van joga megszólni. Aki eszik húst, vagy nem figyel oda arra, hogy minden termék amit használ, az állatkísérlet-mentes legyen, az ne szövegeljen.

Szeretem, sôt imádom az állatokat, de míg az én bőrcsizmám hosszú évekig hordhato, addig egy műanyag két hónap alatt tönkremegy. És el kellene gondolkozni, hogy hány állat élőhelye pusztul el a műanyag dolgok miatt, és hány óceán szennyeződik kőolajjal, amiből mint tudjuk, elég sokmindent gyárt a ruhaipar is.

Ebből kiindulva ugyanoda jutunk, mindenkeppen a környezet sérül.

Ismerek olyan vegánt, akit - mint írtam - tisztelek az akaratereje miatt. Ő csak olyan termékeket használ, amelyeket nem teszteltek állatokon, nem fogyaszt semmi állati eredetű dolgot, sem tejet, sem tojást, és ezeknek származékait sem.

2017. dec. 1. 16:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma megint azt vettem fel:)
2017. dec. 18. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
10%

Az állat milyensége érdekes itt.

Ha egy haszon állat kültakaróját öltöd magadra az szerintem rendben van,mert szegény jószágot kb:ezért tartják,meg azért,hogy megegyék.

De ha egy olyan állatról van szó amit csak azért tartanak,vadásznak,hogy 1-2részét felhasználják akkor azt nem vennémfel.

Szóval miböl volt?

Ha haszon állat akkor:ne érdekeljen.

Ha vadászott/tartott prémes (édi,cuki)jószág akkor:szégyeld magad.

2017. dec. 18. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
2018. febr. 26. 10:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem foglalkoznék vele, én is simán felveszem, nem érdekel ki mit mond :)

Utolsó, ilyen ezeréves videókat inkább ne....

2018. febr. 26. 11:58
 16/17 anonim ***** válasza:
A kabátvásárlás után a delikvens ültessen egy új csincscsillát vagy nyestet és máris rendben vagyunk.
2018. febr. 26. 15:56
 17/17 anonim válasza:

"megkérdezték, hogy tisztában vagyok vele mennyi állatot kellett ezekhez megölni."

Évekkel ezelőtt az Astoria szálló előtt egy nercbundát viselő csajszihoz odament egy másik nő és kérdőre vonta:

- Van fogalmad róla, hogy mennyi szegény állatnak kellett meghalnia a nercbundádért?

mire a a másik így válaszolt:

- És neked van fogalmad róla, hogy gazdag állattal kellett lefeküdnöm érte?

És ez nem legenda..

tegnap 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!