Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak hogy elmehessek...

Mit csinaljak hogy elmehessek dolgozni?

Figyelt kérdés

26 eves leszek tavasszal,es meg soha nem volt munkam,csak ilyen alkalmiak, munkakozvetito es egyeb lehuzos, cegeknel.

Volt olyan hogy nem fizettek ki. Tbmet nem fizettek nem jelentettek be.

Szeretnek dolgozni de ismertseg nelkul lehetetlen. Szuleim szegenyek en is az vagyok, es nekem nagyon nehez elviselnem azt hogy, ok tartanak el es mi lesz kesobb?

Semmilyen munkat nem talalok, amit talalok nehez fizikai munka 0 penzert, es volt olyan hogy korhazba vittek el, mert gorcsos beteg vagyok, beleertve az epulepsziat is.

Szakmam nincs, csak 12 osztalyt erettsegi kozepiskolat vegeztem el.

Nem vagyok annyira okos hogy egyetemen tanuljak, ami meg lekot szakma,az a viz es csatorna kozmuszerelo, illetve a gyogymasszor, meg a festo mazolo es tapetazo.

Ez a 3 ami engem erdekelne es munkat is lehet veluk talalni, de estin egyik iskola sem indit, ami pest megyeben van, nappalira meg azt mondta az iskola hogy nem jarhatok a korom miatt.

Tanfolyam meg irreallisan draga pl egy festo az oktav felnottkepzesi kozpontban 400 ezer ft alsohangon es csak 8 honapos.

Ott csak azok mennek akik mar dplgoznak a szakmajukban es csak papir kell.

Szoval nem tudom erre a mwgoldast, szuleimnek meg magamnak szeretnek segiteni, de normalis bejelntett 8 oras munka sehol nem talalok amit vegzettseg nelkul lehetne vegezni,es krsobb esetleg a ceg beiskolaz ,semmit nem talalok es nagyon el vagyok keseredve.

2018. febr. 18. 20:30
 81/106 anonim ***** válasza:
Ez vicc, van 5000-ért is, mért nem keresel valaki olcsóbban? Az állami szakrendelőben meg ingyenes...
2018. febr. 20. 22:51
 82/106 anonim ***** válasza:
64% ez a pasi egy vicc,szülei állitolag szegények, de ő simán elkér 15 ezret pszichologusra,ez ugy kamu ahogy van,remélem h az,mert égne a pofám 26 évesen ha ilyen lennék..
2018. febr. 20. 22:55
 83/106 A kérdező kommentje:

Utolsó: Nekem is égne a pofám, ha ha valaki még 30 évesen sem dolgozni. Muszály elmenni pszicholgushpoz, mert az hogy, évek alatt ilyen állapotban voltam, nem megy az egyrőla kettőre való kiépés.. Mellesleg felteszek egyeteln egy kérdést-

Miért azok tudnak érvényesülni az életben akik gazdag családba születtek?

Mert akik ilyen scaládban vannak,m teli vannak simertségekkel, kapcsolatokkal.

És stb.

És mi az hogy lesülne?

Moond el, vagy ird le hogy te hogy kezdett, az életed? 18 éve skor után ird le kiváncsi vagyok.

Mikor mi volt az első munkahelyed, azt hogyan találtad stb.

nem mindenkinek lesz szerencséje az életben, , általában ez öröklödés,és apámnak sincs pénze, tehát csak jövő honapban fog tudni adni, azt is a részvényekből amit, 20 évig gyüjtőtt.

De muszáj elmennem, mert 18 éves kor után megálltam ugymond az életben.

Sem fejlődés, sem elérés, se semmi.

Tehát agyilag egy 18 éves szintjén állok, viszont bioloógilag már 25 éves.

2018. febr. 20. 23:01
 84/106 anonim ***** válasza:
Akkor most leirom neked is történetem,hogy lásd h nem csak gazdag szülök melett lehet érvényesülni,az első 18 évem a pokol volt,alkoholisták között,lopás verés stb napi szinten,egy börönddel jöttem el Szombathelyről Pestre,igen csöveztem is nem vagyok rá túl büszke, de vmit vmiért...De találtam munkát elég hamar,mert bizony kerestem,jártam utána,a lábamat is,és ha kelett meggyőző voltam az étel pénzbe kerül,munkásszállon is laktam,haverok kanapéján,mindent elválalltam,takaritás,gyerekfelügyelet,ujsághordás,szorolap,árufeltöltés,az érettségit is munka melett tettem le,az egyetemet ugyszint,ha nem volt órám dolgoztam,hétvégéken 12 órában,mindent,mondom mindent elvállaltam,kivéve a testem árusitása és a bérgyilkosság nem jöhetett szóba. :D kb 8 évet végig gürcöltem úgy h belem is kilógott de felálltam a parkettáról önerőből nulla szülői háttérel. Egy böröndel indultam ,és igen voltak napok amikor bögtem egy jót h miért nekem jutott ez del túl léptem,pszichologushoz is jártam h az első 18 évem feldolgozzam,most háromgyerekes családanya vagyok,stabil munkahellyell. Csak te tudsz magadon segiteni,a pszichológus is kevés lesz ha te nem akarsz felállni a földröl..
2018. febr. 20. 23:14
 85/106 A kérdező kommentje:
Utolsó: te lány vagy vagy nő vagy:?
2018. febr. 20. 23:36
 86/106 A kérdező kommentje:

Bocs nem olavstam végig, háromgyereks családanya vagyok.

Én igazság szerint srác válaszát várom.

Az én anyám, is hasonló életkörülmények között élt, ha nem lenne pasija vagyis ha nem lett volna neki az apám, már nem élne.

Viszont forditva nincs ez igy, ha egy férfi vana gödörben, egy nő nem segit rajta, mivel egy nő nem vonzodik az ilyen srácokhoz, de ez már egy másik témához tartozik.

Egy nő meg egy férfi élete más, mindenféle szemszögből.

Oké elismerem hogy nehéz volt neked, de mai lányonak egy csettintés, kiöltöznek szépen, stb egyből lesz pasijuk akik meg eltartják a scajukat, sokszor azért hogy legyen kivel..

Nővérem is ezt csinálja pasijával.

Nem dolgozik, nem talál munkát a dilpomájával, pasija meg asztalos, és ugy élnek.

2018. febr. 20. 23:40
 87/106 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ne mástol várd h segitsen 26 évesen,magadnak kell kijönni,engem se más huzott ki.. Magadat huzd ki a gödörből más nem fog tudni,a pszichologus se,vmi komoly baj van nálad,mert folyton háritasz magadrol mindent de mindent,mintha megrekedtél volna a kiskoru gyerek szerepében..
2018. febr. 20. 23:53
 88/106 anonim ***** válasza:
45 évesen szerinted lány vagyok?
2018. febr. 20. 23:53
 89/106 A kérdező kommentje:

" Mintha megrekedtem volna ".

Na ez igaz, ezt elismerem.de a történetet nem irom lehogy mi az oka.Mert az minimum egy fél könyv lenne.

Hát eddig probáltam egyedül nem ment, ezért fordulok akkor pszicholgushoz.

De akkor itt nem huszonévesek válaszolnak,

ha 45 éves vagy.

Igaszág szerint a 20-25 közöttiekre lennék kiváncsi teháta saját korosztályomra, csak nem tudom hogy ők egyáltalán irnak e ide.

Azt tudom hogy van egy imserősőm 25 éves velem egyidős szintén nem talál munkát magának, bár ő valami környezetmérnöki szakon végzett, de családi vállalkozásban dolgozik a szüleinél, autószerelő vállalkozásukban, tehát nem csak én vagyok ebbena helyzetben.

Van egy másik ismerősőm is, na ő meg kiment külföldre azthiszem Svájcba mert nem talált itthon munkát magának.

ÉS ha már engem be is hivnak állásinterjúra, nyilván nem engem fognak felvenni, hiszen ha valamihez nem kell végzettség, sokkal többen jelentkeznek rá, és inkább azt veszik fel aki a legtapasztaltabb. De ezt hiába fogom leírni ide 100-szor.

naponta többször porbálkozok, profession és a cvonline mind a kettő megbizható oldal, és semmi visszajelzések.

Probálkoztam személyesen is, ugy sem müködött.

Gyárba nem megyek vissza, mert folyamatosan ugyan azokat a mozdulatsorokat kell csinálni, és eljönnek nekem gondolatok, hogy miért tartok még mindig itt? És stb? És akkor elrontom azt a mozdulatsort.

2018. febr. 21. 00:02
 90/106 anonim ***** válasza:
Körbe körbe járunk..
2018. febr. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!