Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak hogy elmehessek...

Mit csinaljak hogy elmehessek dolgozni?

Figyelt kérdés

26 eves leszek tavasszal,es meg soha nem volt munkam,csak ilyen alkalmiak, munkakozvetito es egyeb lehuzos, cegeknel.

Volt olyan hogy nem fizettek ki. Tbmet nem fizettek nem jelentettek be.

Szeretnek dolgozni de ismertseg nelkul lehetetlen. Szuleim szegenyek en is az vagyok, es nekem nagyon nehez elviselnem azt hogy, ok tartanak el es mi lesz kesobb?

Semmilyen munkat nem talalok, amit talalok nehez fizikai munka 0 penzert, es volt olyan hogy korhazba vittek el, mert gorcsos beteg vagyok, beleertve az epulepsziat is.

Szakmam nincs, csak 12 osztalyt erettsegi kozepiskolat vegeztem el.

Nem vagyok annyira okos hogy egyetemen tanuljak, ami meg lekot szakma,az a viz es csatorna kozmuszerelo, illetve a gyogymasszor, meg a festo mazolo es tapetazo.

Ez a 3 ami engem erdekelne es munkat is lehet veluk talalni, de estin egyik iskola sem indit, ami pest megyeben van, nappalira meg azt mondta az iskola hogy nem jarhatok a korom miatt.

Tanfolyam meg irreallisan draga pl egy festo az oktav felnottkepzesi kozpontban 400 ezer ft alsohangon es csak 8 honapos.

Ott csak azok mennek akik mar dplgoznak a szakmajukban es csak papir kell.

Szoval nem tudom erre a mwgoldast, szuleimnek meg magamnak szeretnek segiteni, de normalis bejelntett 8 oras munka sehol nem talalok amit vegzettseg nelkul lehetne vegezni,es krsobb esetleg a ceg beiskolaz ,semmit nem talalok es nagyon el vagyok keseredve.

2018. febr. 18. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 A kérdező kommentje:

Kedves utolso koszi, ez a computerschool nevu szakkepzo iskola,esti varolistas,de ha nem hiszed nezd meg.

www.computerschool.hu

A masik, alkalmi szerzodessel dolgoztam napi bejelntessel de mind1.

Akkor sem fogok munkat talalni csak ilyeneket

2018. febr. 20. 17:09
 42/106 anonim ***** válasza:
Íme: [link]
2018. febr. 20. 17:14
 43/106 anonim ***** válasza:
41: 39-es kommentre reakció?
2018. febr. 20. 17:15
 44/106 A kérdező kommentje:

Jokepzes.hu gyori..

En nem gyori vagyok,dunakeszin lakom, pest megyei munkanelkuli hivatalhoz tartozom,

2018. febr. 20. 17:18
 45/106 anonim ***** válasza:
Jo akkor ásd el magad,mert dolgozni nem fogsz,és nem akarsz. Ennyi. Kérjél segélyt,tudom az se megy,ott is neked nem adnak tuti.. Ritka negativ ember vagy.. Kikéne jönni az odubol,szüleidet sajnálom..
2018. febr. 20. 17:21
 46/106 anonim ***** válasza:

44: ÉÉSSS??????

41: 39-es kommentre reakciód nincs?

2018. febr. 20. 17:25
 47/106 A kérdező kommentje:

Koltozzek el gyorbe??

Szetinted az elmult idokben mit csinaltam, ? Folyton a lehetoseget neztem,szuleimnek sincs penze en nem sajnalom oket,mert anno b..tak ok is tanulni,igy nem.tudtak engem meg a noveremet eltratani csak annyival amennyi a letfenntartashoz kell, kajaval,meg itallal.

Lehetosegeim mi ? Azt mondjatok meg, aki itt most belinkel olyan munkat amit en erettsegivel eltidok vegezni es egy muszakos megyek jelentkezni. Tessek

2018. febr. 20. 17:25
 48/106 anonim ***** válasza:
100%
Feladtam.. Van aki nem lehet segiteni..
2018. febr. 20. 17:27
 49/106 anonim ***** válasza:

Képzeld, van a haveri körömben 2 tizenéves gyerek, középiskolások, 300 km-re laknak egymástól, és több, mint 1 éve kedvesi kapcsolatban vannak... sokat vannak együtt.

Meg tudják oldani, pedig az otthoni viszonyaik és az anyagi helyzetük is zűrös.

Te 26 évesen stabil otthoni háttérrel mért is nem tudsz egy tőled 80 km-re lévő iskolába beiratkozni, amit támogat az állam, még fizet is azalatt, amíg tanulsz?

Ez érdekelne.

2018. febr. 20. 17:28
 50/106 anonim ***** válasza:
47: Igen, költözz el, vagy ülj fel a buszra, mert jár busz, képzeld, kemény 70 perc alatt oda tudsz érni háztól házig.
2018. febr. 20. 17:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!