Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinaljak hogy elmehessek...

Mit csinaljak hogy elmehessek dolgozni?

Figyelt kérdés

26 eves leszek tavasszal,es meg soha nem volt munkam,csak ilyen alkalmiak, munkakozvetito es egyeb lehuzos, cegeknel.

Volt olyan hogy nem fizettek ki. Tbmet nem fizettek nem jelentettek be.

Szeretnek dolgozni de ismertseg nelkul lehetetlen. Szuleim szegenyek en is az vagyok, es nekem nagyon nehez elviselnem azt hogy, ok tartanak el es mi lesz kesobb?

Semmilyen munkat nem talalok, amit talalok nehez fizikai munka 0 penzert, es volt olyan hogy korhazba vittek el, mert gorcsos beteg vagyok, beleertve az epulepsziat is.

Szakmam nincs, csak 12 osztalyt erettsegi kozepiskolat vegeztem el.

Nem vagyok annyira okos hogy egyetemen tanuljak, ami meg lekot szakma,az a viz es csatorna kozmuszerelo, illetve a gyogymasszor, meg a festo mazolo es tapetazo.

Ez a 3 ami engem erdekelne es munkat is lehet veluk talalni, de estin egyik iskola sem indit, ami pest megyeben van, nappalira meg azt mondta az iskola hogy nem jarhatok a korom miatt.

Tanfolyam meg irreallisan draga pl egy festo az oktav felnottkepzesi kozpontban 400 ezer ft alsohangon es csak 8 honapos.

Ott csak azok mennek akik mar dplgoznak a szakmajukban es csak papir kell.

Szoval nem tudom erre a mwgoldast, szuleimnek meg magamnak szeretnek segiteni, de normalis bejelntett 8 oras munka sehol nem talalok amit vegzettseg nelkul lehetne vegezni,es krsobb esetleg a ceg beiskolaz ,semmit nem talalok es nagyon el vagyok keseredve.

2018. febr. 18. 20:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Mert dolgozni nem akarsz az egyertelmü,csak várni a szent lelket h helyetted csináljon vmit.. Az baj nálad a Mit hogyan nem lehet megcsinálnin van a hangúly,nem azon hogyan lehet megcsinálni bármit is.. Ha a szüleid kitennének, h ne élősködj ott, nyugi hamar találnál munkát, nyakam a rozsdás bökő alá h neked igy kényelmes..
2018. febr. 19. 21:30
 22/106 A kérdező kommentje:

Dolgozni akarok csak a munkáltatók nem akarnak alkalmazni végzettség nélkül.. ha nem jut el arra a pontra , nem irom le megint.

Tegyük fel te vagy ti avytok a munkáltatók én meg jelentkeznék egy állásra.

Megkérdzenétek, mik a tapsztalatim mit dolgoztam eddig, hát ggyárban dolgoztam ugy egy 8-9 honapot,

Milyen nyelvtudással rendelkezel? Alapfokon tudok angolul.

mennyire értesz aza dott pzicióhoz,? semennyire mivel még nem dolgoztam benne, nincs jogsim.

Oké köszönjük akkor még meghallgatunk 100 másik embert és amjd értesitünk.

nekem ebből állt eddig egy interjú nagyrészt.

tanulni akarok, nem dolgozni aztán ha majd kitanultam egy kétkezű szakmát utána dolgozni. Ícsak nem tudom hoygan mehetnék suliba,- a korom miatt. ,

2018. febr. 19. 21:43
 23/106 A kérdező kommentje:
Egyébként az a kérdés akkor hogy hoygan lehet kitanuli ingyen az első szakmát ami a festő szakma vagy gyógymasszőr szakma?
2018. febr. 19. 21:44
 24/106 anonim ***** válasza:
77%
Árufeltőltőhöz nem kell diploma semmi,elég a 8ált is,de őszintén,én se alkalmaználak. Az egész lényed negativ..
2018. febr. 19. 21:44
 25/106 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen kb sehogy,az első okj ingyenes,de lehet kettő is,de vannak rejtett költségek.. Persze ingyen tanulni 26 évesen,van aki munka melett tanul,jo hát addig se kell dolgozni gondolom. Szüleidet nem értem ebben a történetben..
2018. febr. 19. 21:48
 26/106 anonim ***** válasza:
Google: OKJ ingyen
2018. febr. 20. 06:51
 27/106 anonim ***** válasza:

Amikor keresel egy oldalon állást, csak olyan hirdetést nézz, ahol meg van adva a kínált fizetés, és csak egy bizonyos összeg felett keress. Nézd meg naponta, és pár héten belül biztosan akad 1-2, ahol rendes fizetés van.

De mondom, legjobb, ha magadnak dolgozol, nézd meg a videót, amit belinkeltem!

Ki kell lépni abból a gondolkodási keretből, amit otthon tanultál, hogy alkalmazottá kell mindenképp válni és valaki más kell adja neked a fizetést, és újságban meg hirdetésben kell állást keresni.

Pl. ha van egy nagy létrád vagy transzportkocsid, kölcsönadhatod pénzért alkalmakra annak, akinek nincs. Vagy ha tudsz egy nyelvet alapszinten, taníthatod kezdőknek.

Találd ki a dolgokat!

2018. febr. 20. 06:55
 28/106 anonim ***** válasza:
100%

Amugy meg psze hogy nem vesznek fel, üvölt rólad, hogy NEM AKARSZ dolgozni, hiába hazudod hogy de, igen :)

Engem érettségivel egyböl felvettek az osanba, mert ugy álltam hozzá hogy kell a pénz, leszarom, mit csinálok és addig dumáltam mig a hr-es aztán engem választott.

De te nyávogj csak, senkit nen érdekel a hisztid. ;)

2018. febr. 20. 08:08
 29/106 anonim ***** válasza:
Megint 9-es és 18-as vagyok. Én nem azt mondtam, hogy menj egyetemre, csak arra célzok, hogy csak akarni és cselekedni kell. Attól, hogy itt siránkozol és mindenre van válaszod nem lesz munkád és nem lesz szakmád. Ha magadnak nem tudsz melót szerezni akkor menj be egy munkaközvetítőhöz és/vagy munkaügyi központba és kérj segítséget. Az ingyen képzés nem fog összejönni, de ha dolgozol ki tudsz fizetni egy tanfolyamot és el tudsz kezdeni szakmába dolgozni. A lényeg, hogy emeld fel a segged a gép elöl még ma és menj be a munkaügyire vagy munkaközvetítőhöz.
2018. febr. 20. 11:50
 30/106 A kérdező kommentje:

Egesz nyaron tavaly ott voltam, nem tudtak munkat adni, tanfooyamot ajanlottak fel,jelentkeztem ra, nem indult el,azota sem. Semmit nem csinal a munkanelkuli,

Most jeleztek vissza,telefonon jelentkeztem gumit rakodni az en 100kgmal nem nehez, visszajeleztek hogy sajnos most betelt a letszam. Utana kezemet a falba utottem,tehat feszult vagyok egyre jobban honapok evek, ota itthon ulok radasul panelban lakunk, es turesi hataron allok, rajtam kivul senki nem bir ennyi ideig otthon maradni radasul panelbam inkabb felakasztja magat.

Kapcsolatok nelkul nehez munkat talalnom, es mivel jogsim sincs,nyelvtudasom sincs nagyon nehez. Nyelvtudassal recepciosnak felvennenek, jogsival elmehetnek fuvarozni, de semmivel ,semmit sem tudok dolgozni.

2018. febr. 20. 12:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!